EOTB-Imke: ‘In één jaar tijd ben ik veel veranderd’

'H*oly shit zeg?! Deze foto is alweer 1 jaar geleden genomen. In 1 jaar tijd ben ik dus zo hard veranderd.'

Dat Imke Roose één van de meest besproken deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch is, is een ding wat zeker is. Ook Imke zelf wist dit maar al te goed, waardoor ze hard aan zichzelf heeft gewerkt het afgelopen jaar. De resultaten? Ze straalt en is gelukkiger dan ooit.

Veranderd

De 21-jarige reality-ster is volgens haar zelf erg veranderd in één jaar. Zo is ze zeventien kilo aangekomen. En waar menig vrouw daar juist niet om staat te popelen, is Imke er hartstikke blij mee. “H*oly shit zeg?! Deze foto is alweer 1 jaar geleden genomen. In 1 jaar tijd ben ik dus zo hard veranderd”, deelt de Belgische schone.

“Best wel shockerend eigenlijk, dag op dag zie je geen verschil. Eén jaar verder een immens verschil. Als ik kijk naar gelukkig zijn, haalde ik vroeger uit andere zaken m’n geluk. De dag van vandaag is dit meer en meer familie, vrienden en m’n job.”

17 kilogram extra

Imke laat haar volgers weten dat ze meer van zichzelf is gaan houden in het afgelopen jaar en dat ze het vroeger juist vreselijk vond om aan te komen. “Nu zit ik op 17 kg extra sinds deze foto. Ik voel me niet eens slecht erdoor. 17 kg om extra van te houden.” En zo is het, you go Imke!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @imke_roose

Schildklieraandoening

Eerder dit jaar deelde de reality-ster met haar volgers dat ze lijdt aan een schildklieraandoening. Door deze aandoening kwam ze in een korte tijd erg veel aan. Naar eigen zeggen was ze vroeger vaak onzeker over haar gewicht en dat het daarom ook niet niets is om ineens zoveel aan te komen. Toch bleef ze positief. “Ik bekijk het nu wel door een roze bril: er is nu 14 kilo meer Imke om leuk te vinden”, liet ze destijds al weten.

Bron: Instagram (imke_roose) | Beeld: Ex on the Beach, Instagram (imke_roose)

Laatste nieuws