Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Op deze datum verschijnt Costa!! de serie op Netflix

Het is sneller dan je denkt!

Afgelopen juni werd bekend gemaakt dat er een serie zou komen van één van onze favoriete films: Costa!!. Inmiddels zijn de opnames afgerond én is de releasedatum bekend gemaakt. Enne, dat is al sneller dan je denkt.

De cast

Na de originele film uit 2001 en de iconische filmreboot van 2022, is het wachten nu bijna voorbij. Het vervolg van Costa!! – in de vorm van een serie – is namelijk bijna te streamen op Netflix. We zien oude bekenden zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu weer terug, maar ook zullen er nieuwe castleden te zien zijn in de serie. Zo zien we onder andere Bo Maerten, Hamza Othman en Jatou Sumbunu. Of we Soy Kroon, Abbey Hoes en Katja Schuurman weer gaan zien, blijft nog maar de vraag...

Costa!!

In de filmreboot van 2022 volg je Anna en haar beste vriendin Bibi terwijl ze afreizen naar het zonovergoten Lloret de Mar in Spanje, vastberaden om de beroemde Costa Club te ervaren waar Anna's moeder Frida vroeger werkte als propper. Eenmaal aangekomen lijkt alles toch een beetje anders dan verwacht... De club is namelijk lang niet meer zo levendig als vroeger. Sterker nog, eigenlijk valt er helemaal niets meer te beleven. Anna en haar vrienden besluiten dat dit niet langer kan en werken keihard aan de club om er weer een bruisende plek van te maken. Ze doen mee aan 'Battle of the Bars' in een poging tot Costa weer dé club van de strip te maken. Ondertussen kun je genieten van een hoop passie, romantiek en opwinding.

Releasedatum

Deze film was zo'n groot succes, dat Costa!! de serie binnenkort op Netflix verschijnt. Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten, de serie is namelijk vanaf 2 mei te bekijken. En het fijne is: alle afleveringen staan er meteen op. Wij weten dus wel wat wij 2 mei doen!

Bron: Girlscene, Grazia archief | Beeld: Still Costa!!