Grijp je kans: je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen van Ex on the Beach

Trommel al je exen op!

Gisteravond zaten we aan de buis gekluisterd voor de allerlaatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. We durven met zekerheid te zeggen dat dit seizoen de grootste portie drama ever had en ook waren de avontuurtjes in bed niet meer op twee handen te tellen. Zie jij zo’n zonnige vakantie vol met exen ook wel zitten? Dan kun je je vanaf nu opgeven voor het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen

“Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van: MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw Ex next!”, klinkt het op de Facebookpagina van het castingbureau.

Over een lijst vol met eisen waaraan je als ‘sexy single’ moet voldoen, wordt niet gesproken. Wel denken we dat je in het bezit moet zijn van flink wat exen, en dan bij voorkeur een aantal exen waarmee je absoluut niet meer door één deur kan. Zo vragen ze in het formulier bijvoorbeeld of je veel scharrels hebt gehad.

Eisen

Daarnaast is het castingbureau benieuwd hoe jouw vrienden je omschrijven en waarom je dé perfecte kandidaat bent voor Ex on the Beach: Double Dutch. Tot slot wordt er gevraagd hoe lang je al vrijgezel bent en zijn een aantal foto’s belangrijk om je inschrijving te voltooien. Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat voor dit crazy tv-programma? Welllicht zien we je dan volgend seizoen op de buis!

Bron: Fem Fem | Beeld: Ex on the Beach (MTV), Facebook

Laatste nieuws