Dít is de nieuwe vriend van EOTBDD’s Imke

Enne, ze zijn al Instagram official!

Lees ook

In Ex on the Beach: Double Dutch wist Imke Roose flink wat boys om haar vinger te winden. Inmiddels heeft ze aan één man voldoende. Imke is namelijk in de zevende hemel met haar nieuwe vriend!

Berichtjes sturen

De Ex on the Beach-ster heeft haar liefde gevonden bij Jermaine de Vudler. Imke is helemaal verliefd en vertelt aan LoveReality hoe ze hem ontmoet heeft: “Ik heb hem twee maanden geleden leren kennen in Lakehouse, een zomerbar. Daarna is hij me vaak berichtjes gaan sturen.” Imke vertelt al glunderend dat ze toen niets van hem moest hebben, maar uiteindelijk is de vonk toch overgeslagen.

Ondanks dat ze Jermaine nog niet kende, kent ze zijn neef wel degelijk. Dit is namelijk niemand minder dan EOTB-collega Davey Schniermanni.

Twee uur rijden

De twee tortelduifjes wonen helaas niet bij elkaar om de hoek. Het is namelijk zo'n twee uur rijden. Toch verzekert Imke dat dat wel goed zit en dat ze heel vaak samen zijn. “Alles is nog wel pril, maar hij heeft me wel officieel gevraagd zijn vriendin te zijn, dus twijfelde ik zeker niet.” Wat lief!

Op Instagram wist LoveReality een foto te scoren van de twee lovebirds. We wensen ze veel geluk samen!

Bron: Love Reality | Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook