Zó hebben Temptations Daisy en Luca Borsato elkaar leren kennen

Ook verklapt Daisy wie de eerste move heeft gemaakt.

In Temptation Island: Love or Leave wist de stunning Daisy Piras niet de ware liefde te vinden, maar inmiddels is ze dolgelukkig met Luca Borsato. In een Q&A op Instagram Stories verklapt de beauty hoe ze elkaar hebben leren kennen én wie de eerste move heeft gemaakt.

Eerste move

Al een tijdje flirten ze wat af op Instagram, maar sinds een maand zijn Daisy en Luca officially together. Op Instagram worden de lovebirds dan ook overladen met vragen over hun relatie. Hoelang zijn de twee al samen? Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Hoe gaan de twee om met negatieve reacties op hun relatie? En ga zo nog maar even door. Hoog tijd voor een Q&A, dacht Daisy daarom.

In haar Instagram Stories laat de beauty weten dat zij Luca al zo'n anderhalf jaar kent. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, verklapt ze. Daarbij deelt Daisy een fun fact over die datum: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.” Wie de eerste move maakte? Daar doet de brunette niet geheimzinnig over. “Ik ben in zijn DM's geslided”, weet ze te vertellen. You go, Daisy!

Negatieve reacties

Hoewel Daisy en Luca veel leuke reacties hebben ontvangen, reageerde niet iedereen zo positief op hun relatie. Zo ontving de brunette behoorlijk wat negatieve berichten. “Sommige hebben mij oprecht gekwetst“, vertelt ze openhartig. “Op de een of andere manier durven mensen altijd alles te zeggen online, het liefst nog met hun fake account. Ik probeer mezelf voor te houden dat mensen die misgunnende reacties plaatsen niet gelukkig zijn met zichzelf en daarom blijf ik extra aardig”, gaat Daisy verder. “Ik ben inmiddels 22 jaar en er is nog nooit een knappe chick geweest die mij naar beneden heeft gehaald, het zijn altijd van die Bassie de clowns, dus be my guest.”

Daisy probeert de negatieve reacties gewoon te negeren, vertelt ze. “Vind het heel leuk om lieve dingen te ontvangen en te lezen, dus ik focus mij daarop!”

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws