Luca Borsato flirt erop los met déze Temptation-single

Oeh la la...

Temptations Daisy deelde eerder al eens dat ze had gedatet met niemand minder dan Luca Borsato – inderdaad, de zoon van. Enne, het lijkt erop dat de twee het weer gezellig hebben met elkaar. Zo flirten Luca en Daisy behoorlijk met elkaar via Instagram.

(Instagram) romance

Luca en Daisy zijn niet bepaald bescheiden als het aankomt op het uitdelen van hartjes. De twee reageren dan ook volop met hartjes en plagende reacties op elkaars Instagramposts. “Mooie plant”, schrijft Daisy bij een van Luca's nieuwste foto. “Hij is plantaardig”, grapt Luca. Waarop Daisy zegt: 'Hoe noem je mijn plant? Het is gewoon Henk, de huisplant, voor jou.”

Ook Luca reageert op zijn beurt suggestief op de foto's van Daisy. “I mean, Italian girls are another level… right?” Waarop Daisy reageert: “Bedoel je kinderlengte?”. Waarop Luca weer reageert: “Iets van 1,56.”

Bovendien complimenteerde Luca de realityster op een shirt dat ze aanhad. “Thanks, van mijn vriendje”, schrijft Daisy. “Goeie smaak heeft hij!”, reageert Luca. “Vooral in vrouwen!”, concludeert Daisy. Hmmm….

Gedatet

In Love Therapy deelde Daisy eerder al eens met host Gwen van Poorten dat ze Luca al een tijdje kende. “Ik heb wel een tijdje met Luca gedatet”, vertelt Daisy erover. Maar ze houdt het classy. “Wat er allemaal is gebeurd en wat we allemaal hebben gedaan, dat is privé. Het was wel een leuke tijd.”

Een romantische relatie zat er voor de twee niet in, maar ze zijn zeker nog on good terms. Zo vraagt Gwen of de Italiaanse schone en Luca nog steeds contact hebben en Daisy bevestigt dat dat het geval is. Of ze papa Borsato ook heeft ontmoet? Ook dat kan de single bevestigen. “Ja, ik heb hem ontmoet.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws