Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maris deelt update over haar 'nieuwe leven'

Ze vertelt dat ze een nieuwe woning heeft gevonden in Amsterdam. 

Maris

Maris emigreerde vier maanden geleden samen met Ivo naar Bali, maar kwam afgelopen week alleen terug naar Schiphol. Op Instagram deelt Maris dat ze weer in Amsterdam woont en moet wennen aan haar nieuwe leven.

Nieuwe leven

"Ik ben alleen in Amsterdam in mijn nieuwe huis", deelt Maris over haar nieuwe woonplek in een video op Instagram. Daarbij schrijft ze: "Is dit mijn nieuwe leven?"

"Al mijn vriendinnen zijn aan het werk. Dus ik dacht: ik ga gewoon in mijn eentje weer even de stad verkennen." Toch vindt ze het wat ongemakkelijk om er weer alleen op uit te gaan. "Ik vind het dus best wel awkward om alleen te gaan lopen, omdat ik de hele tijd samen ben geweest de afgelopen paar maanden." Ondanks een wat ongemakkelijk gevoel gaat Maris alleen de stad in en weet ze zich goed te vermaken. Ook haalt ze een bos bloemen voor zichzelf. You go, Maris!

Breuk?

Ivo en Maris deden in 2022 mee aan Temptation Island: Love or Leave. Ondanks dat hun deelname aan het programma niet vlekkeloos verliep, wisten ze samen de eindstreep te halen. Een jaar geleden deelde Maris in gesprek met Grazia nog dat het goed ging tussen haar en Ivo. Wel had hun deelname aan Temptation een grote impact gehad op hun relatie.

"In die periode (na Temptation, red.) mag je niet echt veel samendoen, want je wordt dan net 'bekendgemaakt' als koppel aan de buitenwereld. Dan is het natuurlijk een beetje raar als je samen uiteten gaat of iets anders doet in het openbaar. Het was dus wel een gekke periode voor ons om 'opnieuw verliefd' te worden", deelde Maris verder. "Maar gelukkig is dat helemaal goed gekomen en zijn we nog samen."

Vier maanden geleden vertrokken de twee samen naar Bali. Helaas lijkt het erop dat het toch mis is gegaan tussen de twee en ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

Showbizz
  • Videoland