Huh: zijn Temptations Gregory en Daisy een setje?

Gregory gooit in zijn nieuwe videoclip zijn hele love story op tafel.

Al een tijdje geleden deden er geruchten de ronde dat Temptations Gregory en Daisy een setje zouden zijn. De nieuwste videoclip van Gregory aka Greg Deira lijkt deze geruchten te bevestigen.

Samen gespot

In de Instagram Stories van Juice Channel werden een aantal weken geleden een paar kiekjes van Gregory en Daisy gedeeld. Zo zagen we hoe de twee elkaar innig knuffelden en het duidelijk érg naar hun zin hadden. Volgens bronnen had het tweetal de hele dag samen doorgebracht. Je bekijkt deze foto's HIER en HIER.

In de weken hierna kregen we maar weinig te horen van het tweetal. Er werd geen relatie bevestigd en ook werden ze niet meer samen gespot. Tot vandaag, aangezien Gregory zijn nieuwste muziekvideo lanceert mét Daisy in de hoofdrol.

Love drama

En jawel, ook in Greg zijn nieuwe nummer Geef mij nog niet op gaat zijn liefdesleven niet over rozen. Zo zien we in de videoclip dat Gregory op de bank zit met zijn (nieuwe lover?) Daisy en wordt hij vervolgens in de auto gebeld door – jawel – Karina, waarna hij deze oproep wegdrukt.

Met teksten als: “Geef mij nog niet op”, “Waarom bel je me op?” en “Je weet dat ik niet naar je kom”, lijkt Gregory te hinten op zijn not so steady relatie met Karina. Ook zien we Daisy in de videoclip boos reageren op het feit dat Gregory wordt gebeld door zijn ex-vriendin. Behalve dat Gregory en Daisy in de videoclip met ruzie uit elkaar gaan, is het ons niet helemaal duidelijk wat de relatiestatus van de Temptation Island-deelnemers precies is. Wat in ieder geval wel duidelijk is: het is ingewikkeld.

Beeld: RTL | Video: YouTube (Greg Deira)

Laatste nieuws