Temptations Daisy datete met de zoon van déze bekende BN’er 

Temptations Daisy openhartig over moeilijke periode: ‘Schijn bedriegt vaak’ 

De Italiaanse beauty maakt er geen geheim van dat ze de hulp van een psycholoog inschakelde.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Daisy openhartig over moeilijke periode: ‘Schijn bedriegt vaak’ 

Thank god is het anno 2021 helemaal prima om onze mentale gezondheid te bespreken. Toch gebeurt dat op social media nog niet even veel. Temptations Daisy vindt het belangrijk dat we dat vooral wél doen en doet een boekje open over een moeilijke periode in haar leven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Moeilijke periode

“Mijn jeugd was moeilijk, mijn liefdesleven was shit en ik zag de psycholoog vaker dan ik naar school ging en dat is niet iets wat ik ga verbergen”, schrijft de Italiaanse schone openhartig in haar Instagram Stories.

Daisy vindt het belangrijk dat we er openhartig over praten, want er was een periode waarin ze zich behoorlijk alleen voelde. “Ik dacht altijd dat ik de enige was in zo’n situatie, maar de realiteit is dat dit voor veel mensen ‘normaal’ is.”

De student fysiotherapie hoopt dan ook dat ze dat anderen in kan laten zien. “Als ik iets wil, is dat wel dat mensen het gevoel krijgen dat ze niet alleen zijn in zo’n situatie en alles oprecht goed gaat komen.”

Echt zijn

Er is een reden waarom Daisy hier zo openhartig over spreekt. Ze wil namelijk niet alleen maar mooi weer spelen op social media. “Ik vind het zó belangrijk om een echt persoon te zijn op social media in plaats van een perfect persoon.”

Het viel de Temptation single op dat we op social media met name mooie dingen delen. “Tegenwoordig krijg je alleen maar te zien hoe perfect anderen zijn en hoe goed ze hun zaakjes voor elkaar hebben, terwijl schijn vaak bedriegt.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');