Zien: dít zijn de allereerste beelden van Temptation Island: Love or Leave

Zo zien de prachtige villa's in het zonovergoten Italië eruit.

Nog even en dan is het zover! Temptation Island: Love or Leave staat binnenkort op Videoland. Niemand minder dan Kaj Gorgels en Monica Geuze nemen de presentatie van het programma voor hun rekening. De twee deelden af en toe al backstagebeelden op Instagram, maar nu hebben we de officiële beelden van de villa’s.

Temptation Island: Love or Leave

In de vernieuwde versie van Temptation Island is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De stellen geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

Villa’s

De stellen worden van elkaar gescheiden en besteden hun tijd dus in aparte villa’s in het zonovergoten Italië. Enne, wij mogen alvast een tipje van de sluier onthullen. Hieronder kun je namelijk alvast de eerste beelden van de villa’s bewonderen. Yaaaassss!

Temptation Island: Love or Leave staat vanaf november op Videoland. In totaal zijn er dertien afleveringen. Het programma gaat van start met twee afleveringen en daarna verschijnt er wekelijks één nieuwe aflevering op Videoland. We can’t wait!

Bron: Thinking Traveller | Beeld: RTL

Laatste nieuws