Love Islands Josephine-Charlotte blikt terug op tijd in de villa

OMG: hebben deze Love Island-kandidaten elkaar buiten de villa gevonden?

De twee zouden het na hun avontuur in de villa wel heel gezellig hebben gehad.
love island

In de villa leken de twee puur en alleen vrienden, maar nadat zowel Love Islands Lisa als Philip de villa moesten verlaten, zouden de twee het na hun exit wel heel gezellig hebben gehad.

Exit

Lisa en Philip zijn deze week virtueel te gast bij Rijk Hofman voor het programma Love Check-Up. Hier praat de presentator met de afvallers over hun avonturen in de villa, maar is Rijk ook benieuwd naar wat er na hun exit allemaal is gebeurd.

Goede klik met elkaar

De twee laten namelijk weten dat ze in de Love Island-villa al een goede klik met elkaar hadden. "De andere Islanders zeiden vaak ook van: 'Als we jullie samen zien praten, dan klopt het'. Zelf hadden we daar nog niet echt over nagedacht." Hoewel de twee beweren dat er na hun exit nog niets gebeurd is tussen de twee, denkt Rijk daar anders over: "Jaaa, dag!"

Philip doet er echter nog een schepje bovenop en vertelt aan het einde van het interview dat hij eenmaal terug in Nederland niet Charlotte maar Lisa wel mee op date zou willen nemen. To be continued dus!

Bekijk de aflevering via deze link terug.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9015c363418', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });