Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze over 'ding' tussen haar en bachelor Rien: 'Ik word er krankzinnig van'

De presentatrice schenkt klare wijn!

monica geuze rien

De Bachelor is inmiddels al een tijdje in volle gang, en wij zijn maar al te benieuwd naar met wie bachelors Rien en Paul gaan eindigen. En hoewel we ons natuurlijk allemaal focussen op de love journey van de twee mannen, viel het een aantal kijkers ook op dat er een 'spanning' hing tussen presentatrice Monica en Rien. Maar was dat ook écht zo?

Het 'ding' tussen Monica en Rien

In de meest recente podcast van Geuze & Gorgels besprak Monica de veelbesproken kwestie. "Is er nou een soort ding tussen jou en Rien?", vraagt Kaj haar lachend. "Even voor de duidelijkheid", begint Monica. "Er was een comment die dat zei en dat vond Kaj heel grappig. En hij is dat nu de hele tijd aan het herhalen."

Dan herhaalt Monica een aantal comments van volgers. "Die blik van Monica naar Rien. Volgens mij speelt daar iets...", leest ze op. "Ja, ik word er echt krankzinnig van hoor." Zo vindt ze het bloedirritant dat wanneer er een goede klik is tussen een man en vrouw, er meteen dingen achter worden gezocht. Begrijpelijk!

Nieuwe liefde

Maar dat het dus niks is met Rien, betekent niet dat de brunette geen nieuwe liefde heeft gevonden. Oeh! Zo deelde ze een aantal weken geleden in haar podcast dat ze helemaal in love is met haar nieuwe vriendje.

"Ik heb weer een vriendje", deelde de presentatrice. Behalve dat ze weer happily in love is, wilde Mo niet veel kwijt over haar liefdesleven. "Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt." Wel liet ze weten dat ze helemaal in de wolken is met haar nieuwe vriend. "Ik ben heel blij en dat is het." Aahw!

Showbizz
  • Love Reality, Grazia archief
  • NL Beeld