doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Doutzen Kroes legt uit waarom ze een social media stop had

Topmodel Summer de Snoo krijgt eigen documentaire op Videoland

Het 11-jarige model geeft ons binnenkort een kijkje in haar leven.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Summer de Snoo

Fotografen, MUA's en een personal agent: voor het Nederlandse model Summer de Snoo is het dagelijkse koek. Ze is nog maar elf jaar oud, maar al een veelgevraagd model en loopt zelfs tijdens fashion week voor de grootste modehuizen. Het model krijgt nu ook nog eens een eigen documentaire op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Topmodel

Summer is naast topmodel, hoogbegaafd én voetbalt op redelijk hoog niveau. Omdat Summer nog maar 11 jaar is, krijgt ze soms wat kritiek van buitenaf. Daarom wil het model graag een kijkje in haar leven geven door middel van de documentaire Summer - Picture Perfect.

In de documentaire zien we wat Summer in haar dagelijkse leven doet, hoe ze omgaat met kritiek en welke rol haar ouders spelen in haar carrière.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Documentaire

Summer werd van mei 2019 tot januari dit jaar gevolgd door regisseur Cheeru Mampaey. "Toen ik begin 2019 over Summer las in de pers was ik meteen getriggerd. Ik hou van verhalen rond ambitie en het volgen van dromen", vertelt de regisseur. "Ongeacht de leeftijd moet iemand de kans krijgen om zijn doelen waar te maken en daar past Summer perfect in."

De regisseur laat weten dat hij bij de eerste ontmoeting meteen een klik met het jonge model had. "Ik ben erg dankbaar dat het gezin en Summer voor mij als maker hebben gekozen, dat ze mij in hun gezin hebben opgenomen en openhartig en eerlijk hun verhaal met mij hebben gedeeld", aldus Cheeru.

De driedelige documentaire is vanaf 8 september te zien op de streamingsdienst.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');