Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Primeur! Dit is de trailer van De Mooiste Dag met Katja Schuurman in de hoofdrol

Grazia mag als eerste de trailer van deze gloednieuwe bioscoopfilm delen. 

De Mooiste Dag

Grazia heeft een heel leuke primeur! Onlangs deelden we het nieuws dat niemand minder dan Katja Schuurman de hoofdrol te pakken heeft in de gloednieuwe bioscoopfilm De Mooiste Dag. Vandaag mogen we de officiële trailer delen, met daarin de allereerste beelden van de film. En die zijn veelbelovend!

Sterrencast

De Mooiste Dag is de nieuwste film van regisseur Appie Boudellah, die eerder films als F*ck de Liefde, Just Say Yes en Liefde Zonder Grenzen maakte. Katja Schuurman speelt de hoofdrol in dit verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek dat werd opgenomen in het prachtige Marokko. Ze voert een sterrencast aan met daarin onder meer Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker en Frank Lammers

Ook in de bijrollen zien we bekende namen, zoals Daphne Deckers, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby en Thomas van der Vlugt.

Het verhaal

Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde – brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is...

Eerste beelden

Met een goed verhaal en een sterrencast kan dit alleen maar een succes worden, toch? In de officiële trailer, die wij vandaag als eerste mogen delen, krijgen we alvast een voorproefje van De Mooiste Dag. En met Marokko als filmlocatie levert dit natuurlijk prachtige beelden op! De trailer is in elk geval veelbelovend en wij kunnen nu al helemaal niet meer wachten tot de film in de bioscoop draait.

Bekijk de volledige trailer hieronder:

In de bioscoop

De Mooiste Dag is een film van producent AM Pictures. De regie is van Appie Boudellah die ook het script schreef met Maikel Nijnuis en Mussi Boudellah. We moeten nog wel heel even geduld hebben, maar voor de zomer is deze nieuwe Nederlandse film al in de bioscoop te zien. De Mooiste Dag draait vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscopen. We can't wait!

Showbizz
  • Dutch FilmWorks