Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Plottwist: Love Island introduceert gloednieuwe villa 'Casa Amor'

De koppels gaan de ultieme relatietest aan met nieuwe sexy singles.

Casa Amor

Drama alert! Love Island introduceert dit seizoen een tweede villa genaamd 'Casa Amor.' Een extra uitdaging voor de koppels, want de villa zit bomvol nieuwe singles. Met andere woorden: dé ultieme test voor de stellen.

Casa Amor

Het gloednieuwe concept doet een beetje Temptation Island-achtig aan. De mannen worden enkele dagen naar Casa Amor gestuurd, waar een groep nieuwe knappe bombshells hen opwacht. De vrouwen blijven achter in de Love Island-villa, maar ook hen staat een verrassing te wachten...

Villa

De dames zullen kennismaken met nieuwe mannelijke singles die op bezoek komen in de 'oude' villa. Zowel de mannen als de vrouwen worden dus blootgesteld aan flink wat verleiding en deze break tussen de huidige koppels zal de relatie zwaar op de proef stellen. De grote vraag is dan ook: welke relaties houden stand en welke niet door de komst van Casa Amor?

Het idee

In de UK-variant van Love Island speelde Casa Amor al een prominente rol. Bij de Nederlandse editie werd deze 'extra' echter achterwege gelaten tijdens de eerste seizoenen, en dat vonden sommige fans toch een beetje jammer. Love Island heeft inmiddels laten weten waarom Casa Amor niet voorkwam in de eerste seizoenen van Love Island. “Dat is in overleg met de producent gedaan. We wilden onze eigen twist aan Love Island geven."

Tour

Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood geven een korte rondleiding in de nieuwe beruchte villa en vertellen dat 'het' vanaf volgende week 'hier allemaal zal gebeuren'. Can't wait!

Love Island zie je dagelijks om 21.30 uur bij RTL 5 en om 20.30 uur op Videoland.

Misschien ook voor jou:
Love Islands Josephine-Charlotte blikt terug op tijd in de villa
Showbizz
  • RTL
  • Love Island
  • Televizier