Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cailtyn Jenner klapt uit de school over Kanye West

"Ik heb het de afgelopen dagen net als ieder ander zitten bekijken", vertelt Caitlyn.

kanye west

Waar Kanye West als peace offering met Kim Kardashian en kinderen op vakantie is, om zo hopelijk hun relatie te lijmen en een scheiding te voorkomen, besluit zijn voormalige schoonvader Caitlyn Jenner in tegenstelling tot de rest van de familie wél een boekje over Kanye open te doen.

Caitlyns lips aren't sealed

De Kardashians houden hun lippen stijf op elkaar als het over Kanye gaat. Toch is er een uitzondering: Cailtyn. In Good Morning Britain vertelt de tv-personality dat ze Kanye al lange tijd niet gezien of gesproken heeft, maar hij naar eigen zeggen altijd een goed en liefdevol mens is geweest.

Caitlyn vervolgt: "Ik heb het de afgelopen dagen net als ieder ander zitten bekijken. Ik heb nog niet de kans gehad om hem te spreken. Hij woont het grootste gedeelte van de tijd in Wyoming."

Tirade op social media

Caitlyn is niet van plan een sneer aan haar voormalige schoonzoon, die de afgelopen weken flink losging op social media en meerdere keren uithaalde naar zijn vrouw en haar familie, uit te delen, maar neemt het in plaats daarvan juist voor Kanye op.

"Het enige wat ik kan zeggen is dat hij mij altijd goed behandeld heeft, en een liefdevol mens is. Hij is de afgelopen jaren zo goed voor mij geweest. Met name toen ik veel voor mijn kiezen kreeg. Hij is een goede vriend", aldus Caitlyn.

Campagnebijeenkomst

De ophef rondom Kanye begon nadat hij tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst voor het presidentschap behoorlijk uit de school klapte over privé-zaken. Toen hij daarna ook nog de KarJenners openlijk aanviel op social media, begonnen zijn familie en vrienden zich grote zorgen te maken.

Ondanks alle verwijten bleef Kim het voor haar man opnemen. Ook liet Kim zich op social media voor het eerst uit over de bipolaire stoornis van haar man en steunde ze hem ook hier weer for better or worse.

Misschien ook voor jou:
Kim Kardashian reageert op excuses Kanye West
Showbizz
  • Daily Mail
  • BSR