Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kanye West door het stof na opmerkelijke uitspraken over vrouw Kim Kardashian

Kanye vraagt zijn vrouw nu om vergiffenis.

Kanye West door het stof na opmerkelijke uitspraken over vrouw Kim Kardashian

Kanye West is na verschillende rants diep door het stof gegaan. Waar zijn vrouw Kim Kardashian het eerst vooral moest ontgelden, heeft hij haar dit weekend publiekelijk zijn excuses aangeboden.

Campagnebijeenkomst

De rapper haalde zich tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst als presidentskandidaat de woede op de hals. Niet alleen zorgde hij met zijn uitspraken bij het publiek voor opgetrokken wenkbrauwen, ook bij de KarJenner-clan vielen zijn woorden niet in goede aarde.

Kanye hield het echter niet alleen bij de campagnebijeenkomst, en besloot eenmaal terug in Wyoming, waar hij en Kim een ranch hebben, op Twitter verder te gaan.

Lees ook: Kim Kardashian doet boekje open over de psychische gezondheid van Kanye West

Tweets

Zo tweette hij onder andere dat Kim hem wilde opsluiten met een dokter, haalde hij uit naar mother in law Kris Jenner en verkondigde hij al lange tijd van Kim te willen scheiden, omdat ze volgens hem zou vreemd zijn gegaan met rapper Meek Mill.

Kim liet het allemaal over zich heen komen en bleef aan Kanye's zijde. Figuurlijk dan. Want hij vermeed alle contact en wilde niet dat ze naar Wyoming kwam. Ook liet Kim zich op social media voor het eerst uit over de bipolaire stoornis van haar man en steunde ze hem ook hier weer door dik en dun.

Vergiffenis

Kanye lijkt inmiddels zijn fouten te hebben ingezien en heeft ook nu weer Twitter gebruikt om zijn gevoelens te uiten. Zo zegt hij spijt te hebben van het openbaren van persoonlijke details uit hun leven en vraagt hij zijn vrouw om vergiffenis.

“Ik heb haar niet beschermd zoals zij mij beschermd heeft. Kim, ik weet dat ik je hebt gekwetst. Vergeef me alsjeblieft. Bedankt dat je er altijd voor mij bent", aldus de rapper.

Bron: HLN.be | Beeld: BSR, Twitter