Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-deelnemers over negatieve reacties krijgen

 'Interesseert me niet' 

EOTBDD

De deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch krijgen regelmatig de ongezouten mening van kijkers voor hun kiezen. Aan Grazia vertellen de All Stars hoe ze het vinden om negatieve reacties te krijgen.

Niet interessant

"Het interesseert me niet", geeft Shirley aan. "Als iemand die ik ken – die er voor mij toe doet – een negatieve mening over me heeft, vind ik het erg. Maar wat iemand uit een boerengat van me vindt, die ik toch niet ken, daar lig ik niet wakker van", stelt de blondine. Ook Luca, Elias en Michelle geven aan dat ze zich niks aantrekken van de reacties. "Ik lees alles wel altijd", geeft Michelle toe.

"Andermans mening is niet relevant voor ons", stelt Ayleen. "Ik reageer soms wel, maar gewoon als het echt grappig is en ik een grappig reactie terug heb. Maar het (de reacties, red.) doet ons niet echt wat. Anders hadden we niet nog een keer meegedaan."

Mening niet uitspreken

"Ik denk dat je er op een gegeven moment ook echt immuun voor wordt", deelt Yara-Nour. "Als je zoveel over je heen krijgt; op een gegeven moment boeit het je echt niet meer."

Ook Megan geeft aan dat ze zich niks aantrekt van de negatieve reacties. Daarnaast zou ze zelf nooit een haatreactie achterlaten op social media. "Ik zou nooit, als ik een negatieve mening zou hebben, dat uitspreken op internet. Als je dat doet, zegt dat meer over jou dan over mij. Je kunt een mening hebben, maar houd die lekker voor jezelf." True that!

Showbizz
  • NL Beeld