Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian in tranen tijdens hereniging met Kanye West

Kim Kardashian weet zich geen raad meer.

Kim Kardashian in tranen tijdens hereniging met Kanye West

Kanye West is na verschillende rants diep door het stof gegaan. Na zijn excuses aangeboden te hebben aan zijn vrouw Kim Kardashian, is ze afgelopen maandag naar Wyoming gevlogen om met haar man te gaan praten.

Reünie

Op de foto's die van het stel genomen zijn is te zien hoe Kim huilend in de auto naast haar man zit. Een bron liet maandag aan People weten dat de realityster erg emotioneel en uitgeput is.

"Ze voelt zich erg gekwetst door Kanye. Ze heeft geprobeerd om hem meerdere malen te bereiken en hij negeert haar gewoon. Het is allemaal een slechte situatie." De bron voegde eraan toe: "Ze besloot om naar Cody, Wyoming te vliegen om hem persoonlijk te spreken. Ze wil niet meer genegeerd worden."

Lees ook: Kanye West weigert om contact met Kim Kardashian te hebben

Campagnebijeenkomst

Het is de eerste keer dat het echtpaar samen is gezien sinds de eerste campagnebijeenkomst van de rapper. Hij haalde zich toen de woede op de hals en het ging dan ook meer over zijn privéleven dan over het presidentsschap, wat voor grote verbazing bij zowel het publiek als zijn familie zorgde.

Kanye hield het echter niet alleen bij de campagnebijeenkomst, en besloot eenmaal terug in Wyoming, waar hij en Kim een ranch hebben, op Twitter verder te gaan. Zo tweette hij onder andere dat Kim hem wilde opsluiten met een dokter, haalde hij uit naar zijn schoonmoeder Kris Jenner en verkondigde hij al twee jaar lang te willen scheiden van Kim, omdat ze volgens hem zou vreemd zijn gegaan met rapper Meek Mill.

Ondanks alle verwijten bleef Kim het voor haar man opnemen. Echter met weinig resultaat, want hij wilde met niemand contact en er mocht ook niemand naar de ranch komen. Ook liet Kim zich op social media voor het eerst uit over de bipolaire stoornis van haar man en steunde ze hem ook hier weer door dik en dun.

Bekijk *HIER* de foto's.

Bron: Daily Mail UK I Beeld: BSR