Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian compleet 'verwoest' na uitspraken Kanye West

Heftig..

Kim Kardashian compleet 'verwoest' na uitspraken Kanye West

Gisteren haalde Kanye West via Twitter hard uit naar zijn zijn vrouw Kim Kardashian en schoonmoeder Kris Jenner, nadat hij eerder ook al opmerkelijke uitspraken deed tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst. Een bron laat aan Entertainment Tonight weten dat de uitspraken over Kim haar volledig 'verwoest' hebben.

Bipolaire stoornis

Na de verontrustende uitspraken die Kanye deed tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst voor het presidentschap, reageerden de KarJenners geschrokken en zou de rapper dan ook dringend hulp nodig hebben. Vervolgens haalde Kanye op Twitter hard uit naar zijn vrouw en schoonmoeder.

Ondertussen vertelt een bron aan Entertainment Tonight dat Kim heeft geprobeerd hulp voor Kanye te regelen, maar dat de rapper alle vormen van hulp weigert. "Kim is volledig verwoest op dit moment", vertelt de bron.

"De realityster is altijd al openbaar geweest over alles in haar leven, maar over de bipolaire stoornis van haar man heeft ze altijd zoveel mogelijk geprobeerd om dat privé en binnen de familie te houden."

Lees ook: Kanye West deelt sneer uit naar Kris Jenner en Kim Kardashian

Twitter

Kanye schreef gister onder andere in zijn tweets dat Kim en Kris hem willen opsluiten met een dokter. "Als ik word opgesloten als Mandela, moeten jullie weten waarom", schreef hij. Volgens de bron is dat nooit de bedoeling van zijn vrouw geweest en ze wil dan ook het allerbeste voor hem.

De bron laat dan ook weten dat Kim, de familie en zijn vrienden zich zorgen maken over hem. "Kanye luistert naar niemand op dit moment."

Verder zou Kim boos zijn over de tweets, maar vooral over de uitspraken over hun dochtertje North die hij vertelde tijdens zijn campagnebijeenkomst. "Hij weet dat North dit zal zien als ze ouder wordt en dat is hartverscheurend."

Bron: ET I Beeld: BSR