Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kanye West deelt sneer uit naar Kris Jenner en Kim Kardashian

aii..

Kanye West deelt sneer uit naar Kris Jenner en Kim Kardashian

Fans en familie van Kanye West maken zich behoorlijk zorgen over zijn psychische gezondheid na de uitspraken die hij deed tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst voor het presidentschap. Volgens de KarJenners zou de rapper dan ook dringend hulp nodig hebben. Helemaal nu Kanye op Twitter heeft uitgehaald naar zijn vrouw Kim Kardashian en schoonmoeder Kris Jenner.

Twitter

Zo beschuldigt hij Kim en Kris ervan hem te willen opsluiten met een dokter. "Als ik word opgesloten als Mandela, moeten jullie weten waarom", schrijft hij.

Zijn vrouw Kim krijgt het na deze tweet nog een keer te verduren. Zo zou de rapper er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dochtertje North niet in de Playboy eindigt, net zoals Kim vroeger."De West-kinderen zullen nooit in Playboy staan", aldus de rapper.

Lees ook: Kardashians in shock na bizarre uitspraken Kanye West

Campagnebijeenkomst

Ondanks alle verwijten die zijn vrouw naar haar hoofd geslingerd krijgt, laat de rapper ook weten dat hij van haar houdt en dat de familie in de buurt moet wonen. "Daar beslist E! of NBC niet meer over", zegt hij verwijzend naar de makers van de serie Keeping Up with the Kardashians.

De bijeenkomst van afgelopen zondag werd door de media vooral als rommelig beschreven. Daarnaast barstte de rapper in huilen uit en beweerde hij dat hij en Kim bijna abortus hadden laten plegen.

"Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ze had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik met zijn visie zou f*cken, hij dat ook met die van mij zou doen', schreeuwde hij.

En daar bleef het niet bij. Zo riep hij ook dat hij niet verbaasd zou zijn als Kim na zijn uitspraken de scheiding aan zou vragen, "maar dan ben ik altijd blij dat ze North ter wereld heeft gebracht."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Twitter, BSR