Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian reageert op excuses Kanye West

Kim Kardashian laat weten dat haar man rust moet nemen.

Kimye

Nadat Kanye West zijn excuses had aangeboden aan zijn vrouw Kim Kardashian via Twitter, was ze afgelopen maandag naar Wyoming gevlogen om met haar man te gaan praten. Toch is de rapper naar verluidt nog niet welkom in hun woning in Los Angeles. 

Ontmoeting

Afgelopen maandag was Kim in Wyoming om met Kanye te praten over de situatie. Tijdens dit emotionele gesprek barstte ze in tranen uit. Een bron liet maandag aan People weten dat de realityster erg emotioneel en uitgeput is. 

"Ze voelt zich erg gekwetst door Kanye. Ze heeft geprobeerd om hem meerdere malen te bereiken en hij negeert haar gewoon. Het is allemaal een slechte situatie." De bron voegde eraan toe: "Ze besloot om naar Cody, Wyoming te vliegen om hem persoonlijk te spreken. Ze wil niet meer genegeerd worden."

Stabiel

Nu melden verschillende bronnen dat Kanye na de ontmoeting een stuk rustiger is geworden. Volgens Kim is de omgeving van Wyoming voor de rapper een goede plek om tot rust te komen. Ze wil daarom dat hij eerst volledig herstelt, voordat hij het vliegtuig terugneemt naar Los Angeles. 

"Ze heeft hem gezegd dat hij pas die kant moet opkomen als hij daar klaar voor is. Hiermee wil ze ook hun vier kinderen beschermen, totdat Kanye aan de beterende hand is. Kim zou hem nooit verbieden de kinderen te zien, maar dan moet de basis eerst weer stabiel zijn. Er is nu teveel gebeurd om zomaar overheen te stappen", aldus een bron.

Campagnebijeenkomst

De ontmoeting van afgelopen maandag was de eerste keer dat het echtpaar samen is gezien sinds de eerste campagnebijeenkomst van de rapper. Hij haalde zich toen de woede op de hals en het ging dan ook meer over zijn privéleven dan over het presidentschap, wat voor grote verbazing bij zowel het publiek als zijn familie zorgde.

Ondanks alle verwijten bleef Kim het voor haar man opnemen. Echter met weinig resultaat, want hij wilde met niemand contact en er mocht ook niemand naar de ranch komen. Ook liet Kim zich op social media voor het eerst uit over de bipolaire stoornis van haar man en steunde ze hem ook hier weer door dik en dun.

Misschien ook voor jou:
Kanye West door het stof na opmerkelijke uitspraken over vrouw Kim Kardashian
Showbizz
  • De Telegraaf
  • BSR