Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blac Chyna mengt zich in ruzie tussen Kanye West en de Kardashians

Blac Chyna neemt het voor de rapper op.

Blac Chyna mengt zich in ruzie tussen Kanye West en de Kardashians

Na zijn uitspattingen bij zijn campagnebijeenkomst als presidentskandidaat, maken de Kardashians zich grote zorgen om Kanye West. Nu mengt Blac Chyna, de ex-vriendin van Rob Kardashian, zich ook in de ruzie en neemt ze het voor de rapper op.

Bipolaire stoornis

Kanye heeft de familie van zijn vrouw flink gekwetst met de uitspraken die hij vorige week deed. Zo verkondigde hij dat hij Kim bijna gedwongen had abortus te plegen toen ze in verwachting was van dochter North. En daar bleef het niet bij.

Na zijn uitspraken bij de campagnebijeenkomst, besloot Kanye, die kampt met een bipolaire stoornis, ook op Twitter zijn vrouw en schoonmoeder aan te vallen. Zo verkondigde hij dat Kim hem zou willen opsluiten met een dokter.

Nu heeft Blac Chyna, die een driejarige dochter heeft met ex-verloofde Rob, een verklaring afgelegd waarin ze haar voormalige brother in law steunt.

Lees ook: Kanye West weigert om contact met Kim Kardashian te hebben

Verklaring

Chyna's advocaat Lynne Ciani bracht afgelopen donderdag een verklaring naar buiten. "Chyna wil natuurlijk dat de favoriete oom van haar dochtertje de hulp krijgt die hij nodig heeft."

De verklaring, verkregen door PageSix, voegde eraan toe: "Chyna wil echter niet dat al zijn recente uitspraken over zijn schoonmoeder als 'gek' worden gezien, zoals sommige mensen blijkbaar zouden willen doen." Ze vindt dat de tweets die over Kris zouden gaan niet volledig moeten worden genegeerd.

Juridisch geschil

De 32-jarige realityster is momenteel betrokken bij een langlopend juridisch geschil met Kris Jenner en de rest van de Kardashian-clan, omdat zij volgens Chyna een tweede seizoen van de realityshow Rob & Chyna dwarsboomden.

De Kardashians beweren echter dat Chyna een contactverbod had aangevraagd voor Rob, waardoor opnames simpelweg niet eens mogelijk waren.

Bron: The Daily Mail UK I Beeld: BSR