Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Iris de Waard over toekomstplannen

Aan dít programma zou ze wel mee willen doen. 

Iris de Waard

Tijdens de grote finale van Miss Nederland werd Iris de Waard gekroond tot Miss Social Media 2024. Dat haar Miss Nederland-avontuur er nu opzit, betekent echter niet dat Iris het rustig aan gaat doen. In gesprek met Cosmopolitan vertelt ze over haar toekomstplannen.

Miss Nederland

De grote finale van Miss Nederland 2024 vond gisteren plaats in Hilversum. Amber Rustenberg sleepte de titel Miss Nederland 2024 in de wacht, maar ook Iris ontving een indrukwekkende titel. Zij werd namelijk gekroond tot Miss Social Media 2024.

Het juryrapport luidde: "Iedere finalist heeft haar natuurlijke zelf zowel online als offline laten zien. Ondanks dat ze allemaal heel actief zijn, springt één er net iets meer uit om deze sjerp in ontvangst te nemen. Deze finalist weet heel goed hoe social media werkt. Met een knipoog en een flinke dosis humor weet ze haar volgers op een sympathieke manier aan zich te binden. Oprechte content zonder opsmuk plaatsen door gewoon zichzelf te zijn en het leven te laten zien zoals het is. Ook weet ze de partners van Miss Nederland op een natuurlijke manier aandacht te geven zodat de juiste interesse bij het publiek wordt gewerkt. Good vibes only bij deze finalist."

Toekomstplannen

Hoewel haar Miss Nederland-avontuur er nu opzit, is Iris zeker niet van plan rustig aan te doen. Zo lanceerde ze onlangs haar eerste single en komt binnenkort ook haar tweede eraan. "Ik heb nu ook een management in de televisie- en muziekwereld. Aan het einde van de zomer komt mijn tweede nummer uit, en ik ben ook al bezig met het schrijven van een derde lied", deelt ze met Cosmopolitan.

Ook lijkt het erop dat we Iris binnenkort weer op tv zien. "Ik ben gevraagd voor een paar televisieprogramma's en tegen een aantal shows heb ik 'ja' gezegd. Dit zijn bestaande programma's, maar géén reality. Meer kan ik er nog niet over zeggen."

De Bachelorette

We leerden Iris kennen door haar deelname aan Temptation Island. Haar deelname aan het programma eindigde met een verloving, maar helaas hield haar relatie geen stand. Staat Iris inmiddels open voor een nieuwe romance? "Ik heb Tinder, maar ik swipe eigenlijk iedereen naar links", deelt ze. Toch heeft ze weleens een drankje gedaan met een match, maar daar bleef het dan bij. "Omdat óf ik het niet voel, óf hij voelt het niet, óf ik word geghost. Dat is nu drie keer gebeurd. Dan denk ik: wees gewoon een man en zeg eerlijk dat je het wel of niet voelt. Dat vind ik helemaal niet erg."

Momenteel hoeft Iris even niet te daten. Wel lijkt het haar super om mee te doen aan De Bachelorette. "Ik wacht gewoon nog steeds op een uitnodiging voor De Bachelorette. Dat zou ik wel heel leuk vinden."

Showbizz
  • Cosmopolitan
  • Nl Beeld