Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit zijn de belangrijkste verhalen die je vandaag moet lezen.

Gaby en Rick

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Rick Brandsteder schenkt klare wijn over 'innige band' met Gaby Blaaser

Hoewel Gaby Blaaser tijdens De Bachelorette misschien niet met iedereen een even goede klik had, was de band tussen haar en presentator Rick Brandsteder wel heel goed. Fans begonnen dan ook te speculeren of de twee misschien iets meer dan vrienden zouden zijn. Rick reageert nu op al die geruchten.

Rick en Gaby.

2. Niek over De Bachelorette-reünie: 'Ik wilde weglopen'

Niek haalde de finale van De Bachelorette en mocht met Gaby Blaaser op 24-uurs-date. Helaas koos ze uiteindelijk toch niet voor hem, iets wat Niek totaal niet zag aankomen. De reünie-aflevering was dan ook alles behalve gezellig, zo vertelt de deelnemer nu in een interview met Privé TV.

Niek tijdens De Bachelorette.

3. Spoiler alert! Huwelijksaanzoek in nieuw seizoen GTST

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden komt steeds dichterbij. Voor fans die echter niet kunnen wachten op een nieuw seizoen van de soap wordt er wekelijks Goede Tijden, Zomer Tijden uitgezonden. En laat daar nou net het een en ander verklapt zijn over het vervolg van de serie.

De cast van GTST.