Rick Brandsteder schenkt klare wijn over ‘innige band’ met Gaby Blaaser

De geruchtenmolen draaide al enige tijd op volle toeren.

Hoewel Gaby Blaaser tijdens De Bachelorette misschien niet met iedereen een even goede klik had, was de band tussen haar en presentator Rick Brandsteder wel heel goed. Fans begonnen dan ook te speculeren of de twee misschien iets meer dan vrienden zouden zijn. Rick reageert nu op al die geruchten.

Geruchten

De geruchten ontstonden toen Monica Geuze tijdens het praatprogramma Videoland Viewing Party een opvallende uitspraak deed over de eerste aflevering van het programma.

“Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?”, vroeg Monica zich af. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen”, aldus Monica.

Reactie

Vervolgens begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien, iets wat volgens Rick nergens voor nodig is. “Ach, weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan”, vertelt Rick tegenover het AD.

De twee zijn dus slechts vrienden. “Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn. We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen”, aldus de presentator. Duidelijk!

Bron: Superguide | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws