Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Antoon over Ziggo Dome-show: ‘Wordt er weer eentje voor in de boeken’

De zanger en producer vertelt wat we van de show kunnen verwachten.

Antoon

Het hoge woord is eruit: Antoon gaat in 2025 voor de tweede keer een eigen show geven in de Ziggo Dome! Grazia belde met de zanger en producer om te vragen wat we van de show kunnen verwachten.

Ziggo Dome

Vorig jaar heeft Antoon veel nieuwe muziek gemaakt en in kleinere vorm een aantal shows gegeven. “In Paradiso, 013 en de Oosterpoort als een tourshow met fans”, blikt hij terug. “Dat is wat kleiner en intiemer, ik vond dat ook belangrijk. Maar nu voelde het als een mooi moment om de stap weer te zetten naar het grote podium.” En dat gaat hij doen! Op 20 februari 2025 staat Antoon namelijk voor de tweede keer met zijn eigen show in de Ziggo Dome. “Ik kijk er onwijs naar uit”, zegt hij enthousiast. “Dit wordt er weer eentje voor in de boeken. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik het nog een keer mag doen.”

Bizar om terug te zien 

In 2022 stond Antoon voor het eerst twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome met zijn band. “Ik zat gisteren op tv bij BEAU naar beelden te kijken van die show, dat is echt niet normaal eigenlijk als je het zo terugziet", blikt hij terug op zijn shows van twee jaar geleden. "Het is gewoon zo bizar om zóveel mensen bij elkaar te zien die allemaal voor hetzelfde komen, en dat is omdat ze mijn liedjes heel leuk vinden”, aldus Antoon. “Het is eigenlijk dankzij de mensen die daar samenkomen dat we dit kunnen doen, dat die liedjes zo groot zijn geworden en dat we met z’n allen in de Ziggo Dome kunnen staan”, zegt hij. “Het is gewoon het vieren van de muziek en hetgeen dat we met z’n allen gedaan hebben, en ik dacht: het is tijd dat we dat weer gaan doen.”

Nieuwe muziek

Wat we dit keer van de show kunnen verwachten? “Sowieso heel veel nieuwe muziek”, verklapt Antoon. “Ik sta natuurlijk begin volgend jaar pas in de Ziggo Dome, en tot die tijd ga ik heel veel nieuwe muziek uitbrengen. Maar ook alle hits die je van mij kent. Van Hotelschool tot Vluchtstrook en van Hallo tot Hyperventilatie. Alles wat er is uitgekomen, het hele repertoire, ga ik doen, samen met m’n band”, deelt hij. “Verder zijn er een paar verrassingen en hoop ik wat mensen mee te nemen. Maar daar kan ik nog niet heel veel over zeggen”, gaat hij verder. “Maar het wordt echt superleuk! Het is bijna een soort reünie na de vorige show, en ik kan niet wachten om mensen die ik toen gezien heb weer te zien in februari."

Wat we precies van zijn nieuwe muziek kunnen verwachten? “Eigenlijk heel veel verschillende dingen. Sowieso de Antoon die ze kennen van mij, maar ook uitstapjes”, blikt hij vooruit. “Ik heb heel veel op de plank liggen en dat wil ik er allemaal uit hebben voor de Ziggo Dome, om die liedjes daar met elkaar te kunnen zingen." Wanneer we precies nieuwe muziek kunnen verwachten blijft nog een verrassing. "Ik leef heel erg met de dag, ook als het aankomt op muziek. Dus het plan kan per dag veranderen.” Wij kijken er in elk geval enorm naar uit!

Kaarten voor de show van Antoon in de Ziggo Dome zijn nu te koop via antoon.live.

Showbizz
  • Antoon