doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Jordy onthult hoe het nu tussen hem en Gaby Blaaser zit

In de reünie-aflevering gebeurde er iets wat niemand zag aankomen
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De Bachelorette's Jordy onthult hoe het nu tussen hem en Gaby Blaaser zit

*Let op: dit artikel bevat spoilers*

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

In de reünie-aflevering van De Bachelorette gebeurde er iets wat niemand zag aankomen: Gaby Blaaser gaf aan dat ze spijt had dat ze Jordy naar huis had gestuurd en toch nog een keer wilde afspreken. "Ik heb toen tegen haar gezegd: ‘Het verleden kun je niet terugdraaien, maar we kunnen wel wat aan het heden doen.’"

Tweede kans

"Als ik terugkijk, moet ik zeggen dat het niet mijn schuld is geweest dat ik eruit lag. Had Jethro zijn mond gehouden en niet hetgeen verdraaid wat ik heb gezegd, dan was ik honderd procent zeker met haar weggegaan", aldus Jordy. "Ik denk dat we toch nog een soort tweede kans hebben. We gaan kijken of we het kunnen oppakken waar we zijn gestopt."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Andere wending

Ze hebben elkaar nog niet gezien. "De laatste keer is tijdens de opnames van de reünie geweest. Het zou raar zijn als we ineens gaan afspreken terwijl het programma nog loopt. Als we samen gezien worden, krijgt alles natuurlijk een heel andere wending. We hebben elkaar de afgelopen maanden wel af en toe online gesproken, maar het was geen heftig, inhoudelijk contact. Na de laatste aflevering zullen we zeker iets plaatsen samen. En daarna gaan we lekker borrelen, een hapje eten en dan gaan we wel zien wat er uitkomt."

Avontuur

Ondanks alles wat er gebeurd is, is Jordy blij dat hij mee heeft gedaan aan het programma. "Het heeft me zoveel moois gebracht. Ik heb Gaby beter leren kennen en bovendien kunnen laten zien wie de echte Jordy is. Ik ben heel oprecht en puur en er zit ook veel inhoud in mij, dát wilde ik haar laten zien. Dit hele avontuur koester ik in mijn hart, dat neemt niemand me meer af."

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Vanaf vrijdag in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');