doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Om deze reden dumpte Gaby Joey meteen na De Bachelorette

De Bachelorette's Niek klapt uit de school: 'Ik vond het een grote poppenkast'

Wij spraken Niek over de periode na De Bachelorette
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De Bachelorette's Niek klapt uit de school: 'Ik vond het een grote poppenkast'

Niek Marijnissen (31) haalde de finale van De Bachelorette en mocht met Gaby Blaaser op 24-uurs-date. Helaas koos ze uiteindelijk toch niet voor hem. Wij spraken hem over die teleurstelling én de periode erna.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Onverwachte keuze

“Ik zeg je eerlijk, ik had wel had verwacht dat ze mij zou kiezen. Ik praatte er ook best zelfverzekerd over, want ik dacht: jij zoekt een man aan je zijde, en ik weet wat ik jou kan bieden. Maar ze zat er al zo diep in met Joey dat ze het eigenlijk niet meer kon maken om niet voor hem te kiezen”, vertelt hij in de nieuwe Grazia.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Poppenkast

Of hij het terug in Nederland alsnog een kans had willen geven? “Na de reünie-aflevering zeker niet. Ik zat daar met Joey en Gaby en zei dat ik het toch wel graag anders had gezien, omdat ik mezelf beter bij haar vond passen. En toen zei zij ineens: ‘Ik heb eigenlijk spijt van mijn keuze voor de dreamdate, ik had Jordy mee moeten nemen.’ Ik vond dat een grote poppenkast. Ik denk dat we er met alle jongens een beetje een dubbel gevoel aan over hebben gehouden.” 

Niek legt uit dat Gaby haar allemaal een leuke meid vonden, maar buiten de uitzending niet het gevoel kregen dat ze het naar hun toe ook voelde. “Ze had tegen mij gezegd: ‘Ik kan niet wachten om je te gaan volgen op Instagram.’ Wij volgden haar allemaal, maar zij volgde niemand terug. En dat ze op tv zei dat Joey contact zou hebben met andere vrouwen, vond ik superzielig voor hem. Nu lijkt het of hij de bad guy was, terwijl zij niets meer liet horen.” 

Rooskleuriger

De bizarre wending van het programma neemt niet weg dat hij haar tijdens de opnames echt leuk vond. “Maar we merkten wel verschil op tv; daar werd het net allemaal iets mooier en rooskleuriger gebracht. Ze had mij ook nog wel even een berichtje kunnen sturen om me te bedanken voor de leuke tijd. Ik vind dat wel jammer na zo’n reis waar je samen zoveel hebt meegemaakt”, vertelt hij. “Ik kijk er positief op terug, hoor. Het ziet er mooi uit op tv, ik heb er leuke vrienden aan overgehouden en ik heb nu ook wel vrede met de afloop.” 

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Nu in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');