Niek over De Bachelorette-reünie: ‘Ik wilde weglopen’

De deelnemer was niet bepaald te spreken over de reünie.

Niek haalde de finale van De Bachelorette en mocht met Gaby Blaaser op 24-uurs-date. Helaas koos ze uiteindelijk toch niet voor hem, iets wat Niek totaal niet zag aankomen. De reünie-aflevering was dan ook alles behalve gezellig, zo vertelt de deelnemer nu in een interview met Privé TV.

Reünie

“Ik had het niet zien aankomen”, vertelt Niek. “Ik had eigenlijk verwacht dat ze zou zeggen: 'Niek, jij nog een kans!' Dit was wel shocking. Ik denk dat niemand dit had verwacht.”

Na deze plottwist was een goed humeur bij Niek dan ook ver te zoeken. Als hij het nog eens over zou kunnen doen, had hij veel beter kunnen weglopen. “Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: oké, ik stap nu op, ik stap van die bank af en ik loop weg. Dat had ik eigenlijk ook gewoon moeten doen.”

Terugblik

Tijdens de reünie vertelde Gaby dat ze binnenkort alsnog met Jordy op date zal gaan. Dat kwam nogal als en grote klap voor Niek. “Ik heb eigenlijk spijt van mijn keuze voor de dreamdate, ik had Jordy mee moeten nemen.’ Ik vond dat een grote poppenkast. Ik denk dat we er met alle jongens een beetje een dubbel gevoel aan over hebben gehouden”, zo vertelde Niek in een gesprek met Grazia.

Bron: Superguide | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws