Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan & Freek delen leuk nieuws: 'Het leek ons wel weer eens tijd'

Leukste nieuws van de dag!

Suzan & Freek

Suzan & Freek zijn weer on a roll. Onlangs kondigde het duo aan dat ze opnieuw een show in de Ziggo Dome gaan spelen – dat zijn er inmiddels zes geworden – en nu deelt het muzikale koppel opnieuw heel erg leuk nieuws op Instagram. Ze zijn namelijk terug met een nieuw seizoen van hun podcast!

Suzan & Freek, de podcast

Naast dat ze meerdere keren per week optreden en op de grootste podia staan, hebben Suzan & Freek ook een eigen podcast. Het duo begon ermee in de coronatijd en nu zijn ze dus begonnen aan alweer het derde seizoen van Suzan & Freek, de podcast. "Het leek ons wel weer eens tijd voor een nieuw seizoen van onze podcast", kondigt het duo aan op Instagram. "De eerste aflevering over sociaal gewenst gedrag, voorkruipen bij de bakker, Verleden Tijd en nog veel meer (on)zin is nu te beluisteren op Spotify! 🫶🏼" Te leuk!

Verschillende types

In de video bij de post krijgen we alvast een klein voorproefje van de eerste aflevering van het derde seizoen. Daarin komen een aantal verschillen tussen Suzan & Freek aan bod, bijvoorbeeld wanneer ze in het vliegtuig zitten. Suzan doet zodra ze zit haar AirPods in om een serie te kijken, terwijl Freek aandachtig de flight safety instructies van het cabinepersoneel volgt. Dat is overigens niet het enige moment dat Freek sociaal gewenst gedrag vertoont. In de nieuwste aflevering hoor je daar alles over!

De verschillende types die Suzan & Freek zijn maakt een hoop los in de reacties. "Hahaha ik herken mezelf zo erg in Freek 😂😂😂", klinkt het. "Jij bent Freek ik ben Suzan", concludeert een ander. "Ik ben Freek in het vliegtuig 😂😂", zegt een derde. "Ben jij een Freek of Suzan bij de bakker? 😂" klinkt het verder. Enne, ook de KLM weet nu dat Freek alles over de veiligheid in een vliegtuig weet. Volgende keer dan maar een overhoring?😉💙" reageren ze. Ha!

Ziggo Dome

Vorige maand deelden Suzan & Freek het leuke nieuws dat ze opnieuw concerten gaan geven in de Ziggo Dome. "Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen: op zaterdagavond 24 mei en zondagmiddag 25 mei 2025 geven we twee concerten in de Ziggo Dome! 😍" klonk de aankondiging. Well, inmiddels zijn er nog meer shows bijgekomen. Zo staat de teller namelijk op maar liefst zes (!) concerten, waarvan er een aantal zelfs al helemaal uitverkocht zijn. Ook gaan ze een groot concert geven in België.

Showbizz
  • Instagram @suzanenfreek
  • NL Beeld