Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Bo Wilkes onthult hoe ze Paul heeft leren kennen

'Ik dacht alleen maar: wie is deze leuke vent?'

Bo Wilkes

Vorige maand zijn Bo Wilkes en haar grote liefde Paul in het huwelijksbootje gestapt. De twee zijn al jarenlang happy together. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen? Op die vraag geeft de Echte Gooische Moeder antwoord in een Q&A op Instagram.

Leuke vent

"Hoe heb je Paul leren kennen?", vraagt een volger tijdens een vragenrondje van Bo op haar Instagram Stories. "Paul en ik zagen elkaar voor het eerst in een club in Zuid-Frankrijk in Cannes", vertelt ze. "We raakten niet uitgepraat en ik dacht alleen maar: wie is deze leuke vent?"

Toch duurde het na dat feestje nog even voordat ze echt iets kregen. "We hebben elkaar daarna een paar maanden niet gezien of gesproken, waarna we elkaar op een feestje in Amsterdam tegen het lijf liepen. Vanaf toen was het vrijwel direct aan", deelt Bo. "Het grappige is dat ik eigenlijk nooit een toekomst met iemand voor me zag en bij hem had ik dat echt METEEN. Dit is de vader van mijn kinderen." Aahw!

Als kers op de taart deelt Bo een kiekje uit de oude doos van haar en Paul. "Op de foto zijn we 24, my god wat een broekies", zegt ze daarover.

Beeld: Instagram @bowilkes

Getrouwd

Na maandenlange voorbereidingen was het voor Echte Gooische Moeder Bo en haar geliefde Paul halverwege mei eindelijk zover: ze gaven elkaar het jawoord op het schilderachtige Santorini. "No words needed, just yes 🤍", schreef Bo na afloop van de grote dag op Instagram. Ook deelde ze een aantal mooie beelden. De bruid straalde in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zagen eruit om door een ringetje te halen. Een dag om nooit te vergeten.

Showbizz
  • Instagram @bowilkes
  • NL Beeld