De Bachelors Julia openhartig over liefdesverdriet

‘Ik heb enorm liefdesverdriet gehad.’

Tot de grote blijdschap van Julia wist ze het hart van Tony Junior te veroveren in Kroatië. Na de opnames van De Bachelor hoopten de twee hun romance in Nederland voort te zetten, maar helaas liep dat net even anders. Tot groot verdriet van Julia.

Verliefd

Gisteren kwamen we er tijdens de reünieaflevering achter dat het niks is geworden tussen Tony en Julia. Iets wat behoorlijk pijnlijk was voor Julia, aangezien ze enorm verliefd was op de dj. “Ik was echt enorm verliefd op deze gast”, laat ze weten aan Grazia. Dat het niets is geworden tussen haar en de dj was dan ook heel pijnlijk. “Ik begrijp het nog steeds niet, dat is het lastige eraan. Normaal date je met iemand, en als je er samen niet uitkomt, dan laat je het los en ga je weer verder. Maar dat was nu lastig, want na drie maanden moesten we elkaar weer onder ogen komen voor de camera's met allemaal meiden erbij met wie hij ook heeft gedatet.”

Julia geloofde dat Tony, net als zij, op zoek was naar ware liefde. “We hadden best veel gesprekken gehad, dus ik dacht: het zit goed, jij wilt hier iemand vinden om honderd mee te worden, dus ik durf het aan om mijn hart open te stellen”, weet de beauty te vertellen. “We hebben heel mooie, diepgaande gesprekken gehad over mijn onzekerheden, over mijn angsten en over mijn verleden met mannen. Hij zei: 'Ik wil altijd eerlijk met je zijn.' En toen gebeurde dit…”

Dat het niets tussen Tony en Julia is geworden heeft Julia veel verdriet bezorgd. Zo vertelt ze in de podcast van Kiki Düren. “Ik heb echt enorm liefdesverdriet gehad.”

Julia vervolgt dat het nieuws dat Tony ook een fling had met Maxime haar verdriet nog groter maakte. “Toen hoorde ik daarna van Maxime dat ze nog een keer (bij hem, red.) was geweest. Toen ben ik er wel even tussenuit gegaan.” Hiermee bedoelt Julia dat ze even naar Spanje is geweest om alles wat er de afgelopen tijd was gebeurd te laten bezinken. “Even alles verwerken.”

Kracht vinden

Kiki is vervolgens benieuwd hoe Julia over haar liefdesverdriet heen kwam. “Spanje is voor mij echt een magische plek waar ik me altijd beter voel.”

Julia vervolgt dat ze daar vooral lekker over het strand heeft gelopen en weer ging sporten en dansen. “Ik heb gewoon weer even rust en de kracht in mezelf gevonden”, vertelt ze hierover.

In de nieuwste Grazia vertelt Julia openhartig over haar break-up met Tony en zijn onderonsjes met Maxime. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Bron: Kiki Kijkt: De Bachelor | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws