Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan & Freek delen groot nieuws op Instagram

'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'

Suzan & Freek

Heel goed nieuws voor alle fans van Suzan & Freek. Het muzikale duo heeft vandaag namelijk aangekondigd dat ze opnieuw concerten gaan geven in de Ziggo Dome! Bovendien hebben de twee vandaag nóg iets leuks voor ons in petto.

Ziggo Dome

Sinds Suzan & Freek doorbraken met hun monsterhit Als het avond is, gaat hun carrière als een speer. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten, hebben ze een eigen Netflix-documentaire, staan ze op de grootste festivals en hebben ze al twee keer een reeks uitverkochte concerten gegeven in de Ziggo Dome. Enne, over dat laatste doen ze nog eens dunnetjes!

"Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen: op zaterdagavond 24 mei en zondagmiddag 25 mei 2025 geven we twee concerten in de Ziggo Dome! 😍" kondigen ze vandaag aan op Instagram. "Ahhhh nu alweer ZO veel zin in!!! 💙💙💙🫶🏼"

Enthousiasme

De nieuwe reeks concerten wordt met veel enthousiasme ontvangen, zo zien we in de comments. "Jaaa!! Ik ben daar😍", reageert iemand. "ZO VETTT!!!! zie jullie daar 💙", reageert een ander. Ook de Ziggo Dome zelf kijkt uit naar de komst van het duo. "Wij kunnen nu al niet meer wachten!" schrijven ze. Enne, goede vriend en collega Snelle nodigt zichzelf alvast uit: "Mag ik ook komen? 😍"

Nieuwe muziek

De Ziggo Dome-shows zijn natuurlijk iets om enorm naar uit te kijken. Helaas moeten we nog wel een jaar geduld hebben voordat het zover is. Gelukkig komen Suzan & Freek vandaag met nóg iets leuks: hun nieuwe single Verleden Tijd komt vanmiddag namelijk uit.

Wil je een ticket voor de concerten in de Ziggo Dome bemachtigen? Dan moet je aanstaande zaterdag om 10.00 uur klaarzitten op de website van Suzan & Freek. Maar: "Als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief of één van onze topluisteraars bent op Spotify krijg je nu alvast een verrassing in je mailbox", delen ze. Snel kijken, dus!

Showbizz
  • Instagram @suzanenfreek
  • NL Beeld