Janice Blok kondigt groot nieuws aan

'Er komt een nieuw leuk project aan', laat Janice weten op haar Instagram Stories.

Exciting times voor Janice Blok! De influencer komt namelijk met haar eigen podcast op de proppen, zo onthult ze op haar Instagram Stories.

Eigen podcast

“Oeee so excited! Er komt een nieuw, leuk project aan!”, laat Janice weten op Instagram. “Ik ga namelijk een podcast starten!”, vertelt ze enthousiast terwijl ze alvast een kijkje geeft in de studio. Enne, met een roze glittermuur, roze lampen en fluwelen stoelen ziet die er al fabulous uit. Ook onthult de influencer gelijk de naam van haar podcast: Fucked Up Social Life.

Fucked Up Social Life

Nieuwsgierig als wij zijn, namen wij natuurlijk gelijk een kijkje op het Instagram-account van de podcast. In de Stories licht Janice alvast een tipje van de sluier op van wat we van de podcast kunnen verwachten. “Op deze pagina kun je verschillende afleveringen zien van mijn podcast. In deze afleveringen heb ik elke keer een gast bij mij aan tafel en gaan we het hebben over fucked up social media life“, vertelt Janice.

Met 168 duizend volgers op Instagram en een achtergrond als social-mediamanager weet Janice wel het een en ander van social media en het influencerwereldje dat daarbij komt kijken. Enne, ze weet ook dat niet alles zo perfect is als dat het lijkt. “Alles lijkt allemaal zo mooi, maar hoe is jouw leven nou eigenlijk echt?”, wil ze dan ook graag weten van haar gasten. “Elke week heb ik een bijzondere gast aan tafel met een bijzonder verhaal en ik ga jullie daarin meenemen.” You go, Janice!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws