Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de trailer van de nieuwe bioscoopfilm Expeditie Cupido

In de cast zien we onder meer Bertrie Wierenga, Janice Blok en Carré Albers. 

Expeditie Cupido

Reality-liefhebbers, opgelet! Er komt namelijk een gloednieuwe bioscoopfilm aan. En misschien denk je nu: wat heeft een bioscoopfilm met reality te maken? Nou, Expeditie Cupido gaat over de opnames van een romantisch realityprogramma. Hoe leuk! In de cast van de film zien we tevens een hoop bekende namen. Enne, als kers op de taart is de trailer nu te zien!

Het verhaal

Wanneer de opnames van het romantische ‘reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan, moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Terwijl de orkaan over hen heen raast en het leven voor- en achter de schermen zich met elkaar vermengen, komt ieders ware aard naar boven. Want wat speelt er zich nou écht af wanneer de camera is gestopt met draaien? Met een knipoog naar de bekende realityshows neemt het team van Expeditie Cupido ons vol verlangen mee op een sensueel avontuur vol liefde, afgunst, oppervlakkigheid, teamwork en vriendschap. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hieronder de trailer:

Cast

Voor de film hebben de makers een sterrencast weten te strikken. Zo zijn er rollen voor onder meer Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Donny Ronny, Niels Oosthoek en Janice Blok. Ook zullen Victor Löw, Jolijn Henneman, Moïse Trustfull, Lamara Strijdhaftig, Alkan Çöklü, Bertrie Wierenga, Robbert Bleij, Nick Golterman, Shane Redondo en Tom van Kessel schitteren op het witte doek.

De regie van Expeditie Cupido is in handen van Erwin van den Eshof (die ook films als Misfit en Popoz maakte), naar het scenario van Johan Paul de Vrijer (beken van Herres en Vakkenvullers).

Expeditie Cupido is deze zomer vanaf 18 juli in de bioscoop te zien.

Janice Blok

Janice Blok timmert hard aan de weg met acteercarrière. Naast een rol in Expeditie Cupido maakte de actrice deze week ook bekend dat ze een rol in de nieuwe film VUUR&VLAM te pakken heeft. Het acteren in films en series is voor Janice een grote droom die werkelijkheid is geworden. "Ik kan ook nog steeds niet geloven dat dit al mijn 5e film is... 🥺", schreef ze op Instagram. "Als klein meisje heb ik altijd geschreeuwd dat ik een actrice wilde worden. Ook heb ik talloze opleidingen/cursussen achter de rug en kan dan nu toch denk ik wel stellen, dat het me gelukt is. 🩷 Op naar meer!" You go, Janice!

Showbizz
  • WW Entertainment
  • WW Entertainment