Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok sleept nieuwe filmrol in de wacht

'Ik kan ook nog steeds niet geloven dat dit al mijn vijfde film is', schrijft de actrice op Instagram.

Janice Blok

Janice Blok kennen we inmiddels allemaal van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze het flink aan de stok kreeg met een aantal mededeelneemster. Maar daarnaast timmert de realityster ook hard aan de weg aan een carrière als actrice. Binnenkort zal ze namelijk weer te zien zijn in een nieuwe romantische comedy!

Nieuwe film

Op Instagram kondigt de actrice aan dat ze de afgelopen weken druk is geweest met de opnames van een nieuwe film. "WhaTtt?!?? Ik speel weer in een nieuwe film! 😱😍" aldus Janice. Ze zal binnenkort namelijk te zien zijn in de film VUUR&VLAM. "Een romantische comedy wat iets te maken heeft met speeddaten en een hoop vuuurrr 👀", luidt Janice' uitleg.

"Het was zo leuk! Ik heb weer super veel geleerd en zoveel toffe mensen leren kennen 🙏🏽", schrijft de actrice bij een hele reeks kiekjes en video's die ze gemaakt heeft op de set.

Meisjesdroom

Het acteren in films en series is voor Janice een grote droom die werkelijkheid is geworden. "Ik kan ook nog steeds niet geloven dat dit al mijn 5e film is .. 🥺", vervolgt ze haar verhaal op Instagram. "Als klein meisje heb ik altijd geschreeuwd dat ik een actrice wilde worden. Ook heb ik talloze opleidingen/cursussen achter de rug en kan dan nu toch denk ik wel stellen, dat het me gelukt is. 🩷 Op naar meer!" Wij kunnen in ieder geval niet wachten om meer van de actrice te zien!

Podcast

Janice is van alle markten thuis. Zo verschijnt ze niet alleen in realityprogramma's of acteert ze in films, ze heeft ook nog eens een eigen podcast gelanceerd met haar vriendin Lindsay. In de podcast DM'S in de 30 praten de twee besties over alles waar ze tegenaan lopen in de dertig.

"Een hoop ellende, struggles, meningen, maar vooral heeel veel humor, plezier, tips en adviezen over het dagelijks leven van en door @janiceblok & @lindsayvdvliet. ❤️ Wordt het leven als je voorbij de 30 gaat nu juist makkelijker of lastiger?" luidde een deel van de aankondiging van de podcast eind maart.

Showbizz
  • Instagram @janiceblok, Grazia archief
  • NL Beeld