Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze films en series mag je komende tijd niet missen

Dit zijn onze aanraders!  

films en series

Als we het eens rustig aan willen doen in het weekend, kruipen we graag onder een dekentje op de bank om een film of serie te kijken, of gaan we naar de bioscoop. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Grey's Anatomy – seizoen 20

Eindelijk kunnen we Grey's Anatomy verder kijken! Sinds gisteren staat namelijk het twintigste seizoen op Disney+. Enne, veel fans kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te kijken, omdat Dr. Arizona Robbins (Jessica Capshaw) weer te zien is in de serie. Arizona nam aan het einde van seizoen veertien afscheid van Seatle en vertrok naar New York, maar in het twintigste seizoen is ze dus weer te zien!

Helaas is dit seizoen wel een stuk korter dan we gewend zijn van Grey's Anatomy. Zo bestaat het twintigste seizoen uit slechts tien afleveringen. Dit heeft te maken met de schrijversstaking van vorig jaar in Hollywood.

Grey's Anatomy seizoen twintig is nu te zien bij Disney+

Wicked Little Letters

Heb je Wicked Little Letters gemist in de bioscoop? No worries. Sinds gisteren is deze komedie te zien bij Pathé Thuis. In de film is een dorp in Engeland in de ban van obscene brieven. De bewoners zijn behoorlijk van de leg door de brieven en de Ierse vrouw Rose wordt ervan beschuldigd de brieven te schrijven. De vrouwen van de stad vermoeden dat Rose onschuldig is en gaan op onderzoek uit...

Wicked Little Letters is nu te zien bij Pathé Thuis.

The Boys – seizoen vier

Yes, eindelijk kunnen we The Boys verder kijken! In dit nieuwe seizoen staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is...

De eerste drie afleveringen van The Boys zijn nu te streamen bij Prime Video, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering.

Bargain – seizoen één

Met een Critics Choice Awards-nominatie voor beste buitenlandse serie zijn we maar al te blij dat de Koreaanse thrillerserie Bargain binnenkort ook in Nederland te zien is. De serie volgt een groep mannen die naar een afgelegen hotel worden gelokt onder het mom van seksuele ontmoetingen. In werkelijkheid raken ze verstrikt in een meedogenloze mensenhandel ring waar hun organen worden geveild aan de hoogste bieder. Nadat er een verwoestende aardbeving plaatsvindt, zitten de slachtoffers, handelaren en kopers allemaal gevangen in het instortende gebouw. Iets wat zenuwslopende situaties oplevert....

De eerste drie afleveringen van Bargain zijn vanaf 4 juli te streamen bij SkyShowtime, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering.

A Quiet Place: Day One

Vond je A Quiet Place 1 en 2 ook zo goed? Dan tippen we je graag A Quiet Place: Day One. In deze film is te zien hoe het allemaal begon. Met in de hoofdrollen Lupita Nyong’o, Joseph Quinn en Alex Wolff.

A Quiet Place: Day One draait vanaf 27 juni in de bioscoop.

Perfect Match – seizoen 2

Deel één van Perfect Match seizoen twee stond al op Netflix, maar sinds vandaag staan er weer nieuwe afleveringen op Netflix! Hoe zal het Micah en Kaz, Chris en Tolú, Jessica en Harry en alle andere koppels vergaan? Je kunt nu verder kijken.

Perfect Match seizoen twee is te zien bij Netflix.

Lifestyle
  • Netflix