Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dít middeltje helpt tegen vet haar

En het is nog eens supersimpel te gebruiken ook.

vet haar

Als je op zoek bent naar handige lifehacks, dan is TikTok je beste vriend. Van de beste huismiddeltjes voor wittere tanden tot tape voor te zware oorbellen, TikTok is er om al je problemen op te lossen. Ook laten de video's je graag zien hoe je bepaalde middeltjes op een heel andere manier kunt gebruiken dan hun oorspronkelijke doel. Wat dacht je bijvoorbeeld van micellair water? Dit wondermiddeltje helpt namelijk tegen vet haar.

Vet haar

We zijn helaas niet allemaal gezegend met een haardos die maar een of twee keer in de week gewassen kan worden. Sommige mensen krijgen nu eenmaal sneller vet haar en hebben daarom vaker een wasbeurt nodig. Natuurlijk kun je je vette haren verstoppen met een sleek bun, maar we begrijpen dat je niet altijd zin hebt in hetzelfde kapsel. Gelukkig bestaan er meerdere trucjes tegen vet haar, zoals het gebruiken van micellair water! Op TikTok kwamen we een video tegen die ons dit supersimpele trucje laat zien.

@abbeyyung Have you tried? #hairhacks #hairhack #micellarwaterhacks #dryshampoohack ♬ Hey, Mickey! - Baby Tate

Micellair water

En wat blijkt? Het is ook nog eens hartstikke simpel toe te passen. In de TikTok-video is te zien hoe je met een wattenschijfje je vette haar weer fris en fruitig kan maken. Pak een wattenschijf en doe hier micellair water op. Dep en wrijf over je hoofdhuid en haarwortels die vet zijn geworden. Micellair water trek vet en viezigheid zoals olie aan, dus het reinigt je haar op deze simpele en snelle manier. Even laten drogen, en je haar ziet er zo weer lekker fris uit. Easy!

Beauty
  • Flair, TikTok @abbeyyung
  • Pexels