Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Ayleen scoort rol in déze nieuwe bioscoopfilm

De realityster maakt een nieuwe stap in haar carrière.

Ayleen

We kennen Ayleen Bella natuurlijk van haar deelname aan Ex on the Beach, maar binnenkort is de realityster ook op het grote doek te bewonderen! Ayleen heeft namelijk een rol in de misdaadfilm Loverboy: Emoties Uit in de wacht gesleept.

Loverboy: Emoties Uit

Het gaat Ayleen voor de wind! Onlangs maakte de EOTB-ster bekend dat ze zwanger is en verscheen ze met haar babybelly op de rode loper. Nu is bekend geworden dat ze een rol speelt in de spannende misdaadfilm Loverboy: Emoties Uit.

De film neemt de kijker mee in de duistere wereld van mensenhandel in Nederland, en is geïnspireerd op waargebeurde verhalen. We volgen het verhaal van alleenstaande vader Terrance, die wanhopig probeert te voorkomen dat zijn 9-jarige dochter uit huis wordt geplaatst door jeugdbescherming. Hij werkt zich in de nesten vanwege een torenhoge schuld aan een beruchte mensenhandelaar, en belandt in een hartverscheurend en levensgevaarlijk dilemma. Om zijn schuld af te betalen, wordt Terrance gedwongen onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij faalt binnen de opgelegde tijdslimiet zijn schuld vrij te kopen, wachten hem meedogenloze consequenties. Spannend!

Meedogenloos en keihard

"Spannender dan Mocro Maffia", zegt Cyriel Guds, die de rol van Terrance speelt over de nieuwe film. "We konden geen leugens meer zien of horen als het gaat om de rauwe waarheid over mensenhandel in Nederland, we moesten dit verhaal wel zo vertellen. Loverboy: Emoties Uit is meedogenloos en keihard." Wij zijn reuzebenieuwd!

Welke rol Ayleen precies zal spelen in de film is nog niet bekend, we weten alleen dat haar personage Daisy heet. De eerste beelden zijn vrijgegeven door WW Entertainment, maar helaas hebben we haar daar nog niet gespot.

Debuut

Voordat we Ayleen op het doek kunnen bewonderen, moeten we nog eventjes geduld hebben. De film zal namelijk vanaf 29 augustus in geselecteerde bioscopen te zien zijn. De realityster maakt haar filmdebuut naast een flink aantal andere Nederlandse acteurs. De cast bestaat uit o.a. Olaf Ait Tami, Mohammed Azaay, rapper Skaffa en Cyriel Guds, die allemaal al eerder in series zoals Mocro Maffia of Ferry speelden. Dat belooft wat!

Reality
  • NL Beeld / Heukers Media