Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Eline deelt waarom het niks is geworden met Paul

'In Parijs waren we een soort ANWB-koppel geworden' 

Eline

Tijdens de reünie van De Bachelor werden we verrast met een enorme plottwist. Bachelor Paul onthulde namelijk aan het daten te zijn met Eline. Helaas bleek kort na de reünie al dat de twee tóch ook geen match made in heaven waren. Maar waarom liep het eigenlijk stuk? Eline legt het zelf uit in een video op TikTok.

Plottwist

In de finale van De Bachelor zagen we hoe Paul vol overtuiging voor Josephine koos. Tijdens de reünie bleek echter dat de twee elkaar in Nederland slechts één keer hebben gezien, voordat ze besloten er een alweer een punt achter te zetten. Maar Paul niet het er niet bij zitten. Hij besloot namelijk om nog een kans te wagen bij runner up Eline. "Ik kwam thuis. Josephine bedacht zich. En toen dacht ik 'ben ik nou gek als ik niet even ga kijken wat er met Eline zou kunnen gebeuren?'. En ja, zo geschiede", vertelde Paul tijdens de reünie. De twee waren zelfs al romantisch naar Parijs geweest! Maar helaas, kort na de opnames van de reünie hebben ook Paul en Eline er een punt achter gezet.

Beginnen met daten

In een video op TikTok gaat Eline in op de vraag waarom het uiteindelijk niks is geworden tussen haar en Paul. "Voor jullie beeldvorming: het was vanaf ongeveer eind februari dat we weer in contact met elkaar kwamen en dat we gingen kijken of er wat in zat", begint ze. Ze legt uit dat beginnen met daten voor hun anders was, omdat alles binnenshuis moest. Ze mochten immers nergens gespot worden. "Het klikte heel goed. We konden heel goed met elkaar praten, we konden oprecht ook wel goed met elkaar lachen. Maar binnenshuis is dat toch anders dan wanner je op pad gaat om te daten", legt ze uit.

Gevoel stagneerde

"Ondanks dat het echt superleuk was, was er wel van het begin af aan low energy", gaat Eline verder. "We merkten allebei dat, omdat we een lange relatie achter de rug hebben, je best wel snel terugvalt in bepaalde patronen van thuis hangen. Bijna alsof het een covid-relatie was, thuis in lockdown", deelt ze. "Je kijkt een film, je gaat eten voor elkaar maken. Maar na de zoveelste keer is dat natuurlijk ook allemaal wel geweest." Toch wilden Paul en Eline het er niet meteen bij laten. "Het lastige was dat we allebei doorhadden dat het op papier een hele goede match zou moeten zijn, en het klikte ook gewoon heel goed. Maar, dat was een hele rationele insteek van waarom we elkaar leuk vonden", geeft ze toe.

Het écht verliefde gevoel ontbrak. "In het begin merkte ik dat ik hem leuker begon te vinden en dat stagneerde na anderhalve maand een beetje", vertelt Eline. "Toen kwamen we in een flow terecht dat we het allebei heel graag wilden blijven proberen, maar dat het gewoon nergens echt heen ging. Dat is lastig om te realiseren, want je zit in een soort bubbel en het is niet een normale manier van iemand leren kennen."

@elinestapel

Antwoorden op @Lisanne Rovers Waarom het niet werkte tussen Paul en mij #debachelor #videoland #vjp #voorjou

♬ origineel geluid - Eline

ANWB-koppel in Parijs

In de tussentijd zijn Eline en Paul natuurlijk ook nog in de stad van de liefde geweest: Parijs. Dat vertelden ze tijdens de reünie. "In Parijs was het opnieuw superleuk. Maar omdat de spark ervan af was, was het bijna vriendschappelijk hoe we daar met elkaar omgingen", zegt Eline eerlijk. "In Paul zijn woorden: we waren een soort ANWB-koppel geworden. En als dat na twee maanden daten is, is dat niet een heel goed teken." Na dat tripje hebben ze beide de tijd genomen om na te denken. "Maar we kwamen beide tot de conclusie dat er waarschijnlijk gewoon niet meer in zit en dat het niet de moeite waard is om het verder uit te zoeken", aldus Eline. "Het was leuk zo lang het geduurd heeft, maar als het niet werkt dan werkt het niet."

Showbizz
  • TikTok @elinestapel
  • Jasper Suyk
  • TikTok @elinestapel