Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Er komt een tweede seizoen van Good Luck Guys

En er doen een paar oude bekenden mee!

Good Luck Guys

Reality-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want vandaag is bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt van Good Luck Guys. In dit programma zijn we getuige van hoe twaalf bekende realitysterren op een verlaten strand zien te overleven. Enne, als we de cast zo bekijken, kan het bijna niet anders dan dat het een seizoen vol juice wordt!

Good Luck Guys seizoen 2

In het eerste seizoen van Good Luck Guys reisden twaalf bekende Nederlanders af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gingen de kandidaten, die aan alle luxe gewend waren, in duo’s de strijd met elkaar aan. Ze verlegden hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning én een grote geldprijs.

And the word is out: er komt een tweede seizoen! De presentatie is wederom in handen van Robbert Rodenburg en hij neemt de deelnemers mee naar een tropisch oord waar deze nieuwe duo’s de strijd met elkaar én met zichzelf aangaan. Op Instagram deelt Prime Video alvast filmpje waarin volgers kunnen raden welke deelnemers dit seizoen meedoen:

Cast

Ging er bij jou een lichtje branden? Zo niet, dan zetten we de deelnemers met alle liefde nog even voor je op een rijtje. De makers van het programma hebben namelijk weer een hoop oude bekenden gestrikt. Zo doen onder meer Louisa Janssen en Fabiola Volkers mee, die we onder andere kennen uit het programma Echte Meisjes in de Jungle. En ook Ex on the Beach-Lisa Sace en Jorden Lorenzo Jacobs doen mee. Verder zien we ook Love Islands Kelly van der Minne, acteur en comedian Goeïm Cederburg (Goudtje) terug en rapper en vlogger (King) Faisel Abdoelhak is zelfs zo gek om voor een tweede keer mee te doen. Tot slot gaan dragqueen Serge Boll, YouTuber Glenn Eilbracht, TikTokker Aaron Bezemer (inderdaad: de tweelingbroer van Quinn Bezemer), influencer Plamedi Ngonda en zangeres Jamilla Baidou het avontuur aan.

Wanneer we het programma op de streamingsdienst kunnen verwachten is helaas nog onbekend, maar wij kunnen nu al niet meer wachten!

Showbizz
  • Prime Video