Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda over haar paranormale ervaring: ‘Hij keek naar me alsof hij over haar waakte’

Linda beleefde een bijzondere nacht in Cuba.

paranormale ervaring

Eindelijk vakantie! Dat wordt genieten. Tot je op plaats van bestemming opeens erachter komt dat je niet alleen bent... Lees en huiver mee bij de paranormale ervaring van Linda.

Kale man met baard

"Samen met een vriendin maakte ik een rondreis door Cuba en logeerden bij locals", begint Linda haar verhaal. Maar die reis kreeg 's nachts een bijzondere wending. "Op een nacht werd ik wakker, omdat ik moest plassen. Ineens zag ik een kale, zwarte man met baard naast het bed van mijn vriendin zitten", vertelt Linda. "Hij keek naar haar alsof hij over haar waakte, mij leek hij niet op te merken."

De volgende ochtend

"Terwijl mijn vriendin rustig doorsliep, voelde ik mijn hart bonzen", blikt Linda terug op haar paranormale ervaring. "Hoewel ik geschrokken was vond ik de man op de een of andere manier niet eng. Sterker nog: hij straalde een soort rust uit en al snel ebde mijn eerste schrik weg", zegt ze.

En niet veel later was enge moment het alweer voorbij. "Plotseling zag ik hem vervagen. Nadat ik een paar keer knipperde met mijn ogen was hij er niet meer. De volgende ochtend vertelde ik het aan mijn vriendin. Ze geloofde me wel, maar wist niet zo goed wat ze ervan moest vinden. Ikzelf trouwens ook niet."

In de nieuwste Grazia lees je nog veel meer Holiday horrorverhalen. Nu in de winkel!

Lifestyle
  • Tekst: Renée Brouwer
  • Adobe Stock