Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: met deze betaalbare beamer van Action creëer je jouw eigen thuisbioscoop

Maak je klaar voor een filmmarathon in je woonmaker!

beamer

Een bezoekje brengen aan de bioscoop is leuk, maar er gaat niets boven thuis een filmpje opzetten en heerlijk neerploffen op je eigen bank. Action weet hier goed op in te spelen, want wat blijkt? De winkelketen verkoopt momenteel een mega grote beamer, zodat jij thuis kan genieten van een heuse bioscoopervaring!

Voor 'n prikkie

Wie denkt dat je een vermogen kwijt bent als je een eigen thuisbioscoop wil creëren, heeft het dus goed fout! Nou ja, als je bij Action gaat winkelen in ieder geval. Bij de low budget winkelketen betaal je namelijk slechts €89,95 voor deze geweldige LED projector. Zo creëer je de grootsheid van een eigen bioscoop voor een prikkie, gewoon in eigen woonkamer!

Specificaties

Met het scherm kun je een gezellige movienight met vriendinnen of een romantische date met je lover organiseren, maar het is ook dé perfecte manier om deze zomer van het EK voetbal te genieten! Het scherm is 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog, dus groot genoeg om al je vrienden mee te laten kijken.

De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 meter.

Action

''Een avond Netflix of Videoland kijken, krijgt een compleet andere dimensie. Kijk samen met familie of vrienden naar de beelden die deze projector op je muur tovert'', omschrijft de winkelketen het product op hun website. ''Nu heb je gewoon je eigen thuisbioscoop voor deze onwaarschijnlijk lage prijs.''

Tijdelijke online deal

Wij voorspellen dat dit coole item binnen no-time is uitverkocht, dus mocht je dit pareltje willen bemachtigen moet je er snel bijwezen! Het heeft overigens geen zin om je te haasten naar Action, want het product is uitsluitend online verkrijgbaar. Good to know!

Lifestyle
  • Action
  • Adobe Stock, Action
  • Instagram @interiorvibes.nl