Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze over trouwplannen met vriend James: 'Ik weet het zeker'

'Ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier'

Monica geuze

Monica Geuze is sinds kort weer happily in love. Begin deze maand werden de eerste beelden met haar nieuwe vlam, profvoetballer James Lawrence, op social media gedeeld. Enne, in haar podcast Geuze & Gorgels onthult de presentatrice nu dat het steeds serieuzer begint te worden tussen de twee!

Roze wolk

In haar podcast met Kaj Gorgels doet Monica een boekje open over haar toekomstplannen. En wat blijkt? James is daar zonder twijfel onderdeel van! "Ik kan er heel veel over vertellen. Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik ben helemaal op zo’n roze wolk en ben de hele tijd alleen maar met hem ook", onthult ze. "Tuurlijk ben ik wel eens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier.” Ahw!

Trouwplannen

Ook Kaj laat weten dat hij het volste vertrouwen heeft in de relatie: “Later ga je trouwen met deze, dat zien we nu al.” En Monica beaamt dat. “Ja, weet ik zeker. Dat klopt als een gek.” Ahw!

Hoewel de trouwplannen nog niet concreet op tafel liggen, fantaseert Kaj alvast over de bruiloft. Hij weet in ieder geval nu al wat hij gaat opvoeren: een hilarische speech over haar exen! “Het is geinig als je lang bevriend bent met elkaar en een hele lange geschiedenis hebt. En als je droompartner komt, dat je dan trouwt en het verleden zo wordt afgesloten. Ik vind dat wel iets moois hebben”, zegt hij.

Relatie

Begin april kwam Monica in een aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels met het nieuwtje dat zij een nieuwe relatie heeft. Hoewel zij in eerste instantie weinig over haar nieuwe boyfriend kwijt wilde, weten we inmiddels wie de gelukkige is en zich Monica's nieuwe lover mag noemen: profvoetballer James Lawrence. Op Bevrijdingsdag verscheen zowaar het eerste échte kiekje van het stel op Instagram. Het happy couple vierde – samen met een groep vrienden – de vrijheid op het festival Amsterdams Verbond. Hier deelde presentator en goede vriend van Monica, Robbert Rodenburg, een kiekje van het gezelschap via zijn Instagram Stories. Vanaf nu is de relatie dus ook Insta-official!

Showbizz
  • Love Reality, Geuze & Gorgels
  • NL Beeld