Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridgerton meets NIKKIE: zo breng je 'regencycore' naar je kledingkast

Voeg een beetje Bridgerton toe aan je garderobe dit seizoen. 

Bridgerton Nikkie

Dearest gentle readers. Deze auteur heeft delightful news: na lang wachten is er eindelijk een nieuw seizoen van Bridgerton. Als we niet wegdromen bij de romantiek in de show, zijn we wel betoverd door alle prachtige Regency-kostuums. De ton bruist van de laatste nieuwtjes en daarom is het mij een eer om jullie op de hoogte te brengen van het meest opwindende nieuws: Bridgerton meets NIKKIE.

Ja, je leest het goed! Deze auteur heeft vernomen dat Nikkie Plessen een collectie outfits bezit die perfect aansluiten bij de Bridgerton-vibes. Ik verzeker je, de pracht en praal van Nikkie's garderobe zal ongetwijfeld de harten van vele bewonderaars sneller doen kloppen.

Regencycore

De modewereld bruist weer van de mooie bloemenprints en romantische sferen en dat kan maar één ding betekenen: Bridgerton is back! Deze betoverende show brengt de drang met zich mee om outfits aan te trekken waar the season’s diamond trots op zou zijn. Bridgerton zorgt voor een hernieuwde liefde voor moderne romantische looks, bloemen prints en decadente accessoires. De aesthetic heeft op social media zelfs een naam gekregen, namelijk 'regencycore'. Het is duidelijk dat de invloed van Bridgerton niet te ontkennen valt. Ook Nikkie Plessen heeft dit opgemerkt en stylet verschillende must-haves uit de NIKKIE-collectie die helemaal bij de Bridgerton-vibes passen.

The more the better

Als je Bridgerton hebt gekeken, weet je dat de uitdrukking 'less is more' hier niet bestaat. In deze serie geldt juist 'the more, the better'. Denk aan romantische jurken met bloemenprints, elegante kraagjes en zwierige rokken die rechtstreeks uit de Regency-periode lijken te komen, maar dan met een moderne twist. Deze stijl wordt gekenmerkt door rijke stoffen, gedetailleerde borduursels en opvallende accessoires. Elke outfit is een lust voor het oog en brengt een gevoel van glamour, stijl en luxe met zich mee, precies zoals je dat zou verwachten van de wereld van Bridgerton.

Floral chic

Bloemenprints zijn onmisbaar en gaan perfect samen met de charme van de serie. Deze prachtige patronen zijn tijdloos, waardoor elk item dat je koopt jarenlang een vaste waarde in je garderobe kan blijven. In onze NIKKIE-collecties vind je een scala aan items met bloemenprint, van romantische jurkjes tot vrolijke rokken en stijlvolle tops. Of je nu een zomerse look wilt creëren of wat kleur aan je herfstgarderobe wilt toevoegen, bloemenprints bieden altijd de juiste mix van elegantie en speelsheid.

Drama en flair: pofmouwen

Grote pofmouwen zijn essentieel voor een Bridgerton look. Ook in de NIKKIE-winkels zie je ze terugkomen, alleen dan iets subtieler dan in de show. Met deze lichte en luchtige mouwen voel je je vrouwelijk en chique en dit mooie detail zie je dit seizoen op alle chique jurken en blouses. De mouwen zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een high tea hebt met vriendinnen of een glamoureuze avond uit plant. Ze voegen net dat beetje extra drama en flair toe aan je outfit zonder over de top te zijn. Pofmouwen zijn een makkelijke manier om dat Bridgerton-effect aan je garderobe toe te voegen.

Ballerina's voor een Bridgerton Bal

Ballerina's zijn al een tijdje trendy, maar dankzij Bridgerton staan ze weer extra in de spotlight! Bij NIKKIE hebben we klassieke ballerina's in allerlei kleuren, of ga helemaal voor de Bridgerton-vibes met onze ballerina's met strikjes! Draag ze met een jurk met pofmouwen voor een echte Regency-look, of combineer ze met een baggy jeans voor een moderne twist. Hoe je ze ook draagt, onze ballerina's zorgen altijd voor een stijlvolle touch!

Glinsterend satijn

Het is de eerste keer dat Bridgerton wordt uitgebracht tijdens zonnig weer en lichtgewicht satijn is een belangrijk onderdeel van de show. Dit ideale zomermateriaal schittert nu ook in de winkelstraten met opvallende satijnen items. Ook bij NIKKIE hebben we een geweldige selectie satijnen looks, van elegante jurken tot rokken en blouses, waarmee je jouw outfit een touch of Bridgerton kunt geven.

Finishing touch met speelse strikjes

De mode van Bridgerton wordt gekenmerkt door een overvloed aan franjes en versieringen, zoals strikjes. Van haarstrikken tot kleding met strikken. Bij NIKKIE hebben we onze eigen draai gegeven aan deze trend. Kies voor een prachtige blouse met een subtiele strik om je hals, een zwierige jurk met een taille-strik, of een top met een grote, opvallende strik. Maak de outfit helemaal af met onze ballerina’s met strikjes! Deze details voegen een vleugje romantiek en verfijning toe aan elke outfit. Strikken zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze geven je dagelijkse look een speels accent of een koninklijk tintje voor een avondje uit.

Kant & embroidery

Geef je stijl een boost met kant en embroidery geïnspireerd op het verfijnde vakmanschap van de Bridgerton kostuums. Ontdek items met kanten overlays, geborduurde bloemen en ingewikkelde details die je look een romantische touch geven. Bij NIKKIE vind je een ruime keuze aan kanten tops, jurken en embroidery in verschillende collecties.

Dus dames, maak je klaar om te stralen als een echte Bridgerton lady met de nieuwste must-haves uit de NIKKIE-collectie. Het is tijd om je innerlijke hertogin naar boven te halen en te genieten van een seizoen vol stijl, glamour en romantiek!

Yours Truly, Lady Whistledown.

Fashion
  • NIKKIE
  • NIKKIE