Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kalvijn en Nina Warink gaan Amsterdam verlaten: 'Hallo droomhuis'

De twee verruilen de stad voor een huis met tuin én prachtig uitzicht! 

Kalvijn en Nina Warink

Onlangs stapten Kelvin Boerma, aka Kalvijn, en Nina Warink in het huwelijksbootje en nu heeft het stel samen opnieuw een grote stap gezet. Ze hebben namelijk een nieuw huis gekocht samen! Dat betekent echter wel dat ze Amsterdam gaan verlaten, zo delen de twee op Instagram.

Droomhuis gekocht

"Bye Amsterdam 👋 Hallo Droomhuis! 🏡 Vandaag kregen we de sleutel van ons nieuwe huis met uitzicht waar we al jaren van dromen 🧘🏼🙏🏻", schrijven Kalvijn en Nina in een gezamenlijke post op Instagram. Op de foto zien we het stralende koppel proosten met champagne in hun nieuwe tuin, met een prachtig groen uitzicht. Enne, daar zijn de newly weds maar al te blij mee. "DANKBAAR KAN WEL JANKEN!!!" Aahw!

Waar hun nieuwe huis precies staat, houden ze natuurlijk lekker privé. Wel deelt Nina in haar stories dat ze al druk bezig zijn met de tuin. "Ruimte maken voor een buitenkeuken en een kas voor alle groenten", deelt ze.

Van de stad naar het platteland

Kalvijn en Nina groeiden allebei op in Groningen en droomden er al langer van om op het platteland te wonen. Kalvijn gaf vorig jaar al eerlijk toe dat hij een haat-liefdeverhouding heeft met Amsterdam. "Ik hou van de chaos, de gekte, de feestjes en de zondagmiddagen op het terras. Maar als ik vlucht naar het platteland, merk ik hoe erg ik op adem kom", zei hij destijds. "Op die momenten kom ik er toch echt achter dat, hoe heerlijk ik Amsterdam ook vind, mijn plek toch echt tussen de koeien, lokale voetbalverenigingen en buurtsupers is." Kalvijn en Nina hebben ook een appartement in Groningen, dat kochten ze in 2022.

Reacties

Het koppel kan rekenen op een heleboel felicitaties in de comments. "Van harte toppers🤩👏🏼", schrijft Floris Göbel. "Oh myyyyyy gefeliciteerd!!!", reageert Linda Hakeboom. En Monica Geuze zegt: "Gefeli snoezen❤️❤️". Verder zijn er ook felicitaties van Flemming, Bas Smit, Suzan & Freek, Thomas van de Vlugt, Iris Enthoven en nog veel meer vrienden en volgers. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

Showbizz
  • Instagram @kalvijn en @ninawarink, RTL Boulevard
  • NL Beeld