Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's Insta official: Monica Geuze deelt foto met vriend James Lawrence

Te leuk!

Monica Geuze

Monica Geuze is weer helemaal gelukkig in de liefde. De presentatrice bevestigde begin mei dat ze een relatie heeft met de Britse profvoetballer James Lawrence. Eerder deelde ze nog geen foto's van haar nieuwe vriend op Instagram, maar gisteren maakte de voetballer zijn debuut op Monica's Instagram-feed.

Insta official

Kiekjes van Monica en James werden weleens op accounts van vrienden gedeeld, maar de love birds hadden nog niet eerder een foto van hen samen op hun eigen Instagram gedeeld. Tot nu toe. Zo genoot Monica samen met James van een vakantie op Ibiza en daarvan plaatste ze een reeks foto's op Instagram. Op het eerste plaatje dat ze deelt is te zien dat ze haar vriend dolgelukkig omhelst. Awh!

Verliefd

In de podcast Geuze & Gorgels deelde Monica eerder al dat ze heel gelukkig is met James. "Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik zit helemaal op zo'n roze wolk en ben de hele tijd alleen maar met hem ook", vertelde ze. "Tuurlijk ben ik weleens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog nooit verliefd geweest op deze manier."

In de podcast ging het zelfs even over trouwen. "Later ga je trouwen met deze (man, red.), dat zien we nu al", reageerde co-host Kaj Gorgels. "Ja, weet ik zeker. Dat klopt als een gek", reageerde Monica daarop.

Showbizz
  • NL Beeld