Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: deze sandalen van H&M gaan helemaal viraal

Comfortabel én betaalbaar!

sandalen

We staan te popelen om onze zomerkleding weer uit de kast te halen nu de zon zich steeds vaker laat zien, en daar horen natuurlijk ook de zomerschoenen bij. Deze zomerse sandalen van H&M mogen absoluut niet ontbreken in jouw garderobe!

Comfy

Deze virale sandalen zijn te koop bij H&M en hebben veel weg van de Birkenstocks Arizona. Naast dat ze er trendy uitzien, zijn ze ook erg comfortabel. In tegenstelling tot op slippers, kun je op deze luchtige schoenen uren lopen zonder dat je last van je voeten krijgt. Door de dubbele band en de grote gespen, biedt de schoen voldoende stevigheid. En dat dit model slipper momenteel helemaal in de mode is, is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk!

Koopje

De sandalen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De bruine en zwarte uitvoering hebben gouden gespen en aan de witte en zilveren uitvoeringen zijn zilveren gespen toegevoegd. Zo zorgt de kledingwinkel ervoor dat er voor iedereen een perfect paar tussen zit. De sandalen zijn al voor minder dan twee tientjes online te verkrijgen bij H&M. Wij rennen in ieder geval alvast naar de winkel! Shop je liever online? Dan kun je de sandalen hier bestellen.

Goed voorbereid

Hoewel je benen – net als die van ons – waarschijnlijk nog wel wat zon kunnen gebruiken, lijkt het erop dat we onze jurkjes en rokjes binnenkort weer uit de kast mogen trekken. Zijn jouw benen nou écht nog niet ready om geshowd te worden? Je kunt deze sandalen ook prima dragen in combinatie met een lange broek. Linnen broeken zijn natuurlijk nog steeds in de mode en gaan perfect samen met deze sandalen.

Fashion
  • Cosmopolitan
  • Adobe Stock