Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

TikTokkers zijn unaniem: déze prins is de knapste royal ter wereld

Oh my...

Carl Philip

We zijn allemaal op zoek naar onze prins op het witte paard, al is deze droomman vrijwel nooit écht van vorstelijke komaf. Toch lopen er binnen paleismuren nog behoorlijk wat knappe koppen rond, waarvan er volgens het Commentariaat van TikTok één prins de absolute kroon spant.

Knapste royal ter wereld

Veel royals hebben zo hun charme, maar op TikTok is er nu één prins die ineens alle aandacht krijgt. We hebben het over Carl Philip, een Zweedse prins die zijn leven lang al in de spotlights staat, maar door een horde vrouwen nu opeens wordt opgemerkt. De cijfers liegen er niet om: het aantal views op de hashtag #PrinceCarlPhilip is op TikTok inmiddels opgelopen tot meer dan 110 miljoen.

Te midden van allerhande kiekjes en filmpjes van Carl Philip die op social media circuleren, is er één specifieke video die belachelijk vaak is bekeken. Het is een montage van beelden van de prins vanaf zijn tienerjaren tot aan nu. De video heeft inmiddels meer dan 6 miljoen views en TikTokkers zijn hysterisch over de looks van Carl.

@mrlhigh His Royal Highness Prince Carl Philip of Sweden Duke of Värmland 🇸🇪 #princecarlphilip #swedishroyalfamily #prince #foryou #royal ♬ sonido original - mrlhigh

“Hij wordt alleen maar heter en heter”, schrijft iemand onder de beelden. “De knapste royal van de wereld”, klinkt verder het in de reacties. En eerlijk is eerlijk: wij snappen deze extase wel. De prins lijkt regelrecht uit een sprookje te zijn weggelopen.

Bezet

Nu is het bij het aanbidden van zo'n knappe royal natuurlijk extra lekker om te fantaseren in de wetenschap dat de persoon in kwestie vrijgezel is, maar helaas! Carl Philip is al bijna tien jaar gelukkig getrouwd met Sofia, een charmante brunette die in haar jongere jaren opwachting maakte in – hoe zullen we het zeggen – niet zo koninklijke realityshows. Je begrijpt dat de romance tussen Carl en Sofia in het begin dan ook de nodige controverse veroorzaakte binnen de paleismuren. Onder meer Carls ouders en zus prinses Victoria zagen hem liever met een ander trouwen. Toch bleek dit een typisch gevalletje van 'de liefde was te sterk', en zijn de twee samen gebleven.

Beeld: NL Beeld

In 2015 gaven Carl en Sofia elkaar het jawoord, en bijna tien jaar huwelijk en drie zoons later spat de liefde er nog altijd vanaf. Het is dus duidelijk: this man is taken. Maar fantaseren mag natuurlijk altijd!

Showbizz
  • Libelle, De Telegraaf, Nouveau
  • NL Beeld, TikTok